Hol találhatok üvegajtót tolóajtóhoz?

A szalafa által gyártott ajtók utólag egy beépíthető tokra is felhelyezhetők. Savazott vagy víztiszta üvegekkel kerülhetnek legyártásra. Az üvegek kérhetők gravírozással és további savazással különféle mintázatban. Biztonsági üvegajtóknál minden esetben a ragasztott technológiát alkalmazzák vagy edzik azokat. Ezek az eljárások mind a biztonságot garantálják.

[wp_ad_camp_1]

Ide kattintva széles választékot találhat mind üvegajtó, mind tolóajtó téren. Beltéri üvegajtóknál a pántok több fajtája is elérhető és zárak terén is nagy a kínálat. A zártestek minden esetben harmonizálnak az üvegajtó pánttal. Beltéri üvegajtóknál lehet rendelni egy vagy kétszárnyú ajtókat, amelyek toló üvegajtók is lehetnek. A beltéri tolóajtóknál lehetőség van kétféle kivitel közül választani. Fal közé tolható üvegajtó vagy a fal előtt sínen futó üvegajtó is megtalálható a széles ajtókínálatban.

A Szalafa által kínált termékek mind magas minőségben készülnek, így az üvegezett tolóajtók is. Ezek az ajtók modern megjelenést biztosítanak, és segítenek a belső tér megvilágításában is. Bizonyára sokan vágynak egy tágasabbnak tűnő világos lakásra, mint amilyenben most élnek, ehhez nyújt segítséget a szalafa összes üvegajtós terméke. A speciális vasalásnak köszönhetően az ajtók élettartama igen hosszú. Gravírozással vagy savmarással tovább díszíthetjük az ajtókat akár saját ízlésvilágunknak megfelelően. Érdemes a megrendelés előtt a szakemberekkel egyeztetni és saját ötleteinket is megvalósítani.

Üvegajtó
Üvegajtó

Manapság a személyre is szabható tolóajtók egyre népszerűbbek, tekintve, hogy akár több építészeti stílushoz is tökéletesen illeszkednek. A Szalafa tolóajtó kínálatában különböző dizájnú ajtók közül lehet választani, így nem szükséges a már megszokott és széles körben alkalmazott ajtók mellett letenni a voksunkat. Egy különleges ajtó nagyon fel tudja dobni az otthon hangulatát, a kényelmi szempontokról nem is beszélve. Egy egyszerű mozdulattal nyitható és zárható ajtó sokaknak nyújt segítséget a hétköznapokban. Az egyedi gyártással is foglalkozó Szalafa már évek óta jelen van a piacon különleges nyílászáróival, amelyek mindegyike minőségi termék.