Hogyan lehet neked is kerek feneked?

Ha egész életedben lapos volt feneked vagy mióta az eszed tudod narancsbőrrel küzdesz és már elfogadtad, hogy neked sosem lesz jó feneked, akkor érdemes még egy esélyt adni a kerek fenéknek. Mindössze egy profi szakemberre van szükséged, aki vezet az úton és megmutatja mit kell tenned, hogy elérd az álom alakot!

[wp_ad_camp_1]

Fenékformálás – Vannak nők, akik szerencsés genetikával rendelkeznek és kerek popsival rendelkeznek edzés nélkül is. Ez viszont a ritkább eset, ugyanis sokkal gyakoribb, hogy a nők nagy része elégedetlen alakjával. A fenék különösen kényes pont, ami sosem lehet elég kerek, elég formás. Nem csoda, hogy a nők mindent megtesznek hátsó felük formálása érdekében. Valljuk be, a férfiak is ezt a testrészt veszik leginkább figyelembe. Lehet push-up nadrággal felturbózni a popsit, de amikor le kerül a ruha a strandon vagy a randit követően, akkor nincs mit tenni, felszínre kerül az eltitkolt valóság. Ahelyett, hogy takargatod magad és feszengsz, sokkal jobb, ha hatékony módszer által kerekké formálod popsid! Ha szeretnéd tudni a kerek fenék titkát, akkor Tótfalusi Alexandra a te embered, pontosabban edződ!

Fenékformálás
Fenékformálás

Tudnod kell, hogy nincs olyan, hogy reménytelen eset. A kerek popsi nem csak pár ember privilégiuma, hanem bárki elérheti. Ehhez viszont személyre szabott étrendre és edzésre van szükség. Természetesen nem kell szenvedni vagy kínszenvedésként megélni az életmódváltást. Ha profi segítséget kapsz és rád van szabva a diéta és az edzés, akkor biztosan nem fogod szenvedésként megélni, hanem élvezni fogod, ahogy egyre egészségesebb és formásabb leszel. Ha érdeklődsz a fenékformálás iránt és te is szeretnél hatékony módszerhez jutni hátsó feled formálására, akkor látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol Tótfalusi Alexandra elérhetőségét is megtalálod!