Hircenter.info legfrissebb sporthírekkel várja a kedves olvasókat

Ugye Ön sem szeretne lemaradni Magyarország és a világ legfrissebb híreiről? Akkor tartson velünk, ugyanis mi mindig első kézből kézbesítjük az olvasóinkat.

[wp_ad_camp_1]

Hircenter.info minden kedves olvasóját várja szeretettel. A sportvilágban nemrégiben csapot fel a hír, miszerint Gere Zoltán lesz a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti nagykövete. A 97-szeres válogatott labdarúgó elmondta, hogy óriási megtiszteltetés számára ez a felkérés. Gere Zoltán a kevesebb, mint 500 nap múlva kezdetét vevő Eb-n, olyan kiválóságokhoz csatlakozik, mint Ruud Gullit, illetve Zinédine Zidane. Gere Zoltán 2006-ban maga is részt vett az Eb-n, így megtapasztalhatta, hogy mit is jelent egy ilyen világeseményen szerepelni. A sportoló úgy nyilatkozott, hogy élvezte az esemény minden percét, és nagyon reméli, hogy a 2020-ban megrendezésre kerülő budapesti Eb mérkőzésen is hasonló élményekben lesz része.

Ez a kontinenstorna egyedülálló és megismételhetetlen is lesz egyben, ugyanis nagyon eltéri az eddigi szervezésektől. Eddig mindig 1-2 ország szervezte kontinensviadalt, ám az idén 12. Így Európán belül nem csak egy országban lesz futball-láz, hanem 12-ben. Gere Zoltán a Ferencváros és a válogatott másodedzője azt is elmondta, hogy igazán fantasztikus lenne, ha a válogatott pályára léphetne az új Puskás Ferenc Stadionban. Ám azt is hozzátette, hogy nagyon nehéz út vezet addig és semmire sincs garancia. Továbbá azt is elmondta, hogy véleménye szerint jó úton jár a csapat és jó kezekben van Marco Rossi szövetségi kapitánynál. Az Európa-bajnokságok 60. évfordulójából különleges  keretek között megrendezett Eb-n Budapest három csoportmérkőzésnek és egy nyolcad döntőnek ad majd otthont.