Hasznos ötletek a mennyezeti design megoldásokhoz

Szánjon egy percet, hogy felnézzen a mennyezetére. Teljesen sima és egyszerű fehér árnyalattal van festve? Nos, ezen változtathat – semmiképpen sem kell a mennyezetnek unalmasnak lennie! A díszített mennyezetek mostanában mindenhol megtalálhatók, és minden helyiséget érdekessé tesznek.

Az egyszerű fa mennyezet skandináv megjelenést kölcsönöz egy modern otthonnak. Ha azt akarja, hogy minden szempár felfelé szegeződjön, akkor fontolja meg egy tetszetős lámpa felszerelését. Ez tökéletesen modern megoldás, és kiegészíti a ház stílusát. Ha gerendák vannak a mennyezetén, ezeket nem kell természetes állapotukban hagyni. Fontolja meg, hogy lefesti őket, és tapétát fest vagy ragaszt köréjük a további csillogás érdekében. Az égszínkék mennyezet nyugalmat kölcsönöz minden alvóhelynek. Legyen változatos és szórakozzon egy kicsit! Ha a szoba alapból élénk színekkel rendelkezik, természetes, hogy a mennyezetnek is tartalmaznia kell néhány erős színt. A geometrikus tapéta még több karaktert kölcsönöz a térnek.

Egy lakkozott mennyezet hangulatos és kifinomult. Remek lehetőség a színekkel való kísérletezésre és a merészségre – ez a tér minden bizonnyal látványos lesz. A Shiplap továbbra is népszerű, és a tágas konyhát még tágasabbá és barátságosabbá varázsolja. Természetesen lefestheti a hajót az általa választott árnyalatra, de a sima fehérrel biztosan nem nyúl mellé. A mintakeverés rendben van, tehát még ha a mennyezeten látható nyomat meglehetősen eltér attól, ami a padlón van, akkor is használhat a mennyezeten amit csak szeretne! Miért kellene tapétázni az egész mennyezetet, ha csak egy részét is be tudja borítani? Helyezzen egy mintás tapétát a mennyezet közepébe, hogy kiemelje a teret. A viharvert fa mennyezet rengeteg egyéniséget kölcsönöz egy rusztikus konyhának, és olyan gyönyörű és földies megjelenésű, hogy csodálatosan kiegészíti a kőfalakat.