Furgon bérlés rövid és hosszú távra egyaránt

A furgon bérlésre általában akkor van szükség, amikor a kisebb méretű személygépjármű nem alkalmas az adott feladat elvégzésére, például nagyméretű tárgyak, bútorok szállítására. Emellett a költözködés folyamatát is megkönnyítheti, hiszen így kevesebbszer kell fordulni oda-vissza.

Furgon bérlés tökéletes alternatíva, ha a cél a nagy méretű rakodó térben való szállítás. Az interneten rengeteg cikket és videót lehet látni olyanokról, akik a józan észnek ellent mondva, mégis megpróbálták betuszkolni a különféle tárgyakat az autóba, melynek általában valamilyen kár a vége, ugyanis vagy a bútor vagy az autó károsodik. Esetleg a szállítás folyamata nem lesz biztonságos. Emiatt mindenképp jobb választásnak bizonyul a teherautó. A Rima autónál kiváló műszaki állapotban lévő gépjárművek bérlésére van lehetőség. Ezek a teherautók folyamatosan ellenőrizve vannak és karbantartásukról is rendszeresen gondoskodnak a szakemberek. A furgon bérlés mellett olyan szolgáltatások igénybevételére is van lehetőség, mint az Asistance vagy a CASCO biztosítás megkötése.

Furgon bérlés
Furgon bérlés

Furgon bérlés kapcsán érdemes a Rima autó munkatársainak segítségét kérni és felvázolni előttük, hogy pontosan milyen célra szeretné használni a teherautót. Ez nagy segítséget jelent abban, hogy valóban az Önnek való, a feladathoz legjobban passzoló gépjárművet használja. Nem csak rövid távra, hanem hosszútávra is ki lehet bérelni a furgont, méghozzá kedvező feltételekkel. Utóbbi esetén a szakemberek folyamatos Asistance szolgáltatást is biztosítanak. Ezenkívül figyelemmel kísérik a teherautó műszaki állapotát bizonyos időközönként helyszíni ellenőrzés által. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a furgonberlesm1m7.hu weboldalra!