Harcolj biztos szerekkel a biztos duguláselhárításért!

A duguláselhárítás érdekében az üzletek polcain annyi különféle szert találhatunk, hogy ember legyen a talpán, aki el tud közöttük igazodni, aki kitudja választani a leginkább megfelelőt. Márpedig a nem várt kémiai reakciók elkerülése érdekében a különböző szereket nem szabad keverni, avagy jó lenne elsőre a megfelelőt kiválasztani…

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás során a bórax segíthet. Egy olyan hatékony vegyületről van szó, ami nagyon hasznos már csak azért is, mert szinte minden esetben bevethető, avagy nem kell azon gondolkodni, hogy épp melyik szert is vegye elő, ha a WC dugult el, vagy ha a mosogató lefolyója vacakol. Csak fél pohár bórax és fél pohár forrásban lévő víz kell és már kész is lehet a megoldás, ha szerencsénk van.

Duguláselhárítás bórax
Duguláselhárítás bórax

A bórax egyik fő pozitívuma emellett, hogy a segítségével egyszerűen eltávolítható a penész is a szövetekből, sőt a makacs foltok is a szőnyegből, avagy nem csak a WC tisztán tartása során jöhet jól. Egy szó, mint száz, érdemes egy flakon bóraxot otthon tartani.

A duguláselhárítás során már csak azért is érdemes a bóraxot segítségül hívni, mielőtt még olyan profi szakembereket hívna, mint csapatunk, mert egy olyan hatékony szerről van szó, ami mégis jóval kíméletesebb a legtöbb lefolyótisztítótól.