Válassza a helyiségnek megfelelő vízszigetelést!

Otthonában és minden épület esetében közvetve és közvetlenül is jelentkező károkat okozhat a nedvesség. Gondoljon csak a vizes falakra, vagy a vizes szerkezetekre, melyek károsítják az egészséget és tönkreteszik az épületeket is. Ha egy adott szerkezet folyamatosan víz hatásának van kitéve, akkor bizony meg kell akadályozni a víz behatolását az alapfelületbe, sőt némely esetekben gondoskodni kell a vízzáráson kívül még a párazárásról is.

 [wp_ad_camp_1]

A Lasselsberger-Knauf Kft. hazánkban is elérhető kínálatában sokféle, különböző célterületre kifejlesztett kenhető szigetelőanyag található, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Adott többek között a folyékony fólia, ami elsősorban fürdőszobák gipszkarton falazatainak és padlóinak a szigetelőanyaga, hiszen víz- és párazáró tulajdonságú is. Ez az anyag viszont csak beltéren alkalmazható, ott ahol nem folyamatos a vízterhelés.

Vízszigetelés
Vízszigetelés

A cég egykomponensű, cementbázisú szigetelőanyaga megtudja akadályozni a használati vizek falszerkezetbe történő behatolását. A kenhető szigetelés használható beltéren a fürdőszobákban, kültéren, üzemi fürdőkben, és csapvízzel feltöltött úszómedencékben, de teraszokon és az erkélyeken is. A szigetelőanyagok között megtalálható a nagy rugalmasságú, szulfátálló és repedésáthidaló, kétkomponensű szigetelőanyag is, ami már a termálvízzel töltött medencéknél és a mezőgazdasági tárolóknál, de még a szennyvíztisztítóknál is jól használható.

Az, aki hosszú távú befektetést keres, hosszú távra tervez, annak mindenképp érdemes alaposan körüljárnia a témát. Ha az ideális ár-érték arányt is szeretné megtalálni, akkor a cég termékei között válogathat, hiszen nemcsak folyamatos fejlesztéseivel, de egyedi igényekre kifejlesztett termékeivel ls ingyenes tanácsadással is segíti partnereit.