Hangyaírtó – hogy ne legyen hívatlan vendégek a konyhában

Bár a hűvös időben kevésbé okoznak bosszúságot, a meleg beköszöntével sok helyen elözönlik a hangyák az udvart, a teraszokat, akár a konyhát is. Az apró kis rovarok megjelenése számtalan kellemetlen pillanatot képes okozni.

Hangyaírtó szerek alkalmazásával azonban nem kell többé aggódni miattuk. A SUNI KFT. kínálatában, többféle bizonyítottan hatékony hangyaírtó szer között válogathatnak a vásárlók, hogy véget vessenek a mindennapos bosszúságnak és élvezhessék a kellemes időt. A sunikft.hu weboldalon hangyaírtó por és készülék is kapható, így mindenki kiválaszthatja a számára szimpatikusabb megoldást. A por formátum kerülhet önmagában is használatra, illetve vizes oldatként is hatékony ellenszernek bizonyul a csapatokban vonuló kis katonák ellen. Mindkét verzió beltéren, vagy akár teraszon, valamint a ház körül alkalmazható. A használat egyszerű, a port a hangyák vonulási útvonalán kell kiszórni, melyet ők majd behordanak a bolyba, a vizes oldattal pedig az irtandó területet kell megöntözni. Fontos azonban az óvintézkedések és a figyelmeztetések szigorú betartása!

A sunikft.hu által forgalmazott hangyírtó készüléknek 400 négyzetméter a meghatározott hatótávja, mely kültéri alkalmazásra lett kifejlesztve. Ez az eszköz semmilyen káros hatással nincs sem az emberekre, sem az állatokra. Hangjelzéseket bocsájt ki bizonyos időközönként, melyek a hangyák számára veszélyforrást jelentenek, így olyan helyre vándorolnak tovább, ami már nem tartozik az eszköz lefedettsége alá. A hangyaírtó készülék akkumulátorról működik, melyet a rászerelt napelem folyton újratölt. Természetesen ehhez fontos, hogy olykor tisztítva legyen a napelem felülete! Mivel a hangyák mélyen telelnek, télre a hangyaírtó készüléket is be lehet szedni az udvarról, így a különböző időjárási jelenségek nem tesznek kárt benne. Bármely hangyaírtó eszköz mellett is teszik le voksukat, a sunikft.hu termékeiben nem csalódnak majd! Forduljanak hozzájuk bizalommal!