Body, kezeslábas és egyéb hasznos ruhadarabok, amikre babádnak szüksége van

A szülővé válás egy csodálatos folyamat, azonban egy kezdő szülő számos problémával vagy nehézséggel szembesülhet. Ilyen például a gyermek megfelelő öltöztetése. Ahhoz, hogy megfelelően tudd felöltöztetni gyermeked, érdemes megfogadni néhány jó tanácsot!

Body igazán jó választás, melyre újszülött korban nagy szükség lehet. Kezdő szülőként viszont nem könnyű ennek kiválasztása sem, ugyanis nagyon sokféle típus közül lehet válogatni. Egyáltalán hány réteg ruhába kell felöltöztetni a babát? A szakemberek ennek kapcsán azt szokták tanácsolni, hogy a baba egy réteggel több öltözéket viseljen, mint a szülő. Az esetek nagy részében a pamutpizsama vagy body, illetve a takaró tökéletes választás. Viszont az említett szakemberek általi tanács csak egy kis apróság. Azt is figyelembe kell venni, hogy milyen a babaszoba hőmérséklete. A legtöbb szülő inkább túlöltözteti a babát, azonban ez nem feltétlenül jó döntés, hiszen így a babát a túlmelegedés veszélye fenyegeti, mely sokak vélekedésével ellentétben sajnos valós probléma.

Body
Body

Éppen ezért nem kell indokolatlanul beöltöztetni több réteg ruhába a kicsit. A hőmérő sokat segíthet abban, hogy babádat a megfelelő öltözékbe öltöztesd. A babáknál a testhőmérséklet ellenőrzésre nem a kezek és a lábak a legmegfelelőbbek, hanem a nyaki és a hát rész. A legjobb, ha olyan anyagokból készült ruhadarabokat választasz, amelyek nem okoznak allergiát és lehetővé teszik a bőr légzését. A body, tipegő hálózsák, kezeslábas olyan ruhadarabok, melyek elengedhetetlenek, illetve igazán praktikusak. A bambusz anyagból készült ruhák igazán előnyösek. Nem csak kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, hanem jól szellőző, puha anyagok. A liaabebe.hu webáruházban megtekintheted a széleskörű kínálatot, illetve bővebben tájékozódhatsz!