Folyami hajón vár a jól fizető szakács munka

Nem egyszerű napjainkban munkát találni, legyen az embernek bármilyen iskolája, végzettsége, de még akkor sem egyszerű a dolog, ha tapasztalattal is rendelkezik az adott területen. Ha munka épp van is, akkor pedig a fizetés, illetve annak összege szokott igen csak bajos lenni. Amennyiben mindebből eleged van, jó szakács vagy, szereted azt, amit csinálsz, de mindezek mellett még utazni is szeretnél Európa legszebb folyóin, akkor várjuk jelentkezésed.

[wp_ad_camp_1]

A folyami szakács hajós munka az, amit jelenleg is biztosítani tudunk számodra. A munka remek feltételeket kínál és természetesen rendkívül jó fizetést, de persze ezért meg is kell dolgozni. Fel kell készülni arra, hogy sok időt leszel távol otthonodtól, hogy sok munka vár rád. Az viszont biztos, hogy a szakács hajós munka esetében egy pompás környezetben dolgozhatsz, olyan konyhában, ahol minden adott ahhoz, hogy finomabbnál-finomabb ételekkel lepd meg a kedves utasokat.

Folyami hajós szakács munka
Folyami hajós szakács munka

A folyami hajókon szakács munka több téren is szükséges, azaz melegkonyhás szakács, és hidegkonyhás, reggeliztető szakács is kell. Amit elvárunk az az angol vagy a német nyelvtudás, a legalább egy éves szakács munkatapasztalat, a jó munkabíró képesség, valamint a nyitott személyiség. Ha mindez adott, akkor a szakács hajós munka jó kereseti lehetőséget kínál, avagy ezertől, akár kétezer ötszáz euró is lehet a fizetésed, a fiatalos csapat és jó munkakörülmények, valamint az utazás és karrierlehetőség.

Ha szakács vagy, ha szereted azt, amit csinálsz, ha egy remek munkalehetőség az, amit keresel, akkor itt az ideje, hogy megismerd a Crew Agency által biztosított szakács hajós munka kínálta megoldást! Neked épp csak annyit kell tenned, hogy elküldöd az önéletrajzod és mi máris jelentkezünk, amit számodra megfelelő munka lesz!