FILMNOW műsora a www.musor.tv weboldalon

A Film Now, régebben a Digi Film nevet viselte és jelenleg is a Digi Kft. tulajdonában áll. A csatorna megtekinthető a DIGI, a PR-TELECOM és a Vidanet kínálatában is, tehát itt érdemes keresni. A Film Now egy igazi prémium csatorna, ugyanúgy, mint az HBO, ahol érdekes filmeket tekinthet meg majd minden nap. Ha többet szeretne megtudni nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat.

[wp_ad_camp_1]

FILMNOW műsora a www.musor.tv weboldalon megteinthető teljesen díjtalanul mindössze egy-két kattintással és ha ide látogat, akkor az újságárusnál sem kell majd sorban állnia, hiszen weboldalunkat megtekintheti okostelefonról, táblagépről és akár laptopról is. Weboldalunkon megtalálhatja minden film kezdési dátumát, a korhatárokat, valamint azt is, hogy melyik filmet vetítik HD felbontásban. Weboldalunkra kattintva nemcsak a napi, hanem akár a teljes heti Film Now műsort is megtalálhatja. A Film Now csatornán a mai nap folyamán megtekintheti a John Wick, az Én és én meg az Irén, valamint a Pearl Harbour című filmeket is. Ha benéz hozzánk, akkor ezekről a filmekről egy ismertetőt is olvashat majd.

A csatorna 2018. június 27-én Digi Film-ről Film Now-ra változtatta meg a nevét. A Film Now csatorna főleg a a Warner Bros, az NBC, valamint a Sony Pictures filmjeit viszi képernyőre, de előfordul néha egy-két Paramount Pictures és Disney Pictures film is a csatornán. Amennyiben több részletet szeretne megtudni arról, hogy milyen filmeket láthat a csatornán, nincs más dolga, mint ide kattintani és itt megtekintheti a teljes csatornalistát méghozzá teljesen díjtalanul ezért nem fogja megbánni ha ellátogat hozzánk. A Film Now csatornán csakis a legérdekesebb és legizgalmasabb filmeket láthatja majd. Ha weboldalunkat választja, akkor más csatornák műsorait is megtekintheti majd.