A legjobb okostelefonok

Napi szinten jelennek meg a piacon újabbnál újabb okostelefonok, melyek jobbnál-jobb funkciókkal vannak ellátva. Mi most feltérképeztük a piacot, hogy melyek jelenleg a legjobb telefonok, melyek megvásárolhatóak.

[wp_ad_camp_1]

Nem sok újdonságot mondunk azzal, ha az Apple termékét helyezzük az első helyre, hiszen az elmúlt években csúcskategóriás telefonokat halmoztak fel. Az egyik legújabb modelljeik az iPhoneX, IphoneXS, illetve az IphoneXS Max. Ha a legjobb telefont szeretnénk megvenni a piacon, akkor ezek közül fogunk választani. Az mellett, hogy minden olyan funkcióval rendelkeznek melyre szükségünk lehet, még azt is elmondhatjuk, hogy egy lenyűgöző designnal vannak ellátva. Nagy teljesítményű hardverrel, csúcskategóriás kamerarendszerrel rendelkeznek, illetve a tökéltes kivitelhez még az is hozzátartozik, hogy fel vannak szerelve Next-gen funkciókkal. Ezek pl. a Face ID. Az Apple úgy készíti el a telefonjait, hogy azok tökéletes hardverrel és szoftverrel rendelkeznek. Így hiába a feltörekvő konkurencia, ők mindig egy lépéssel előttünk lesznek. Ám mint az tudhatjuk a minőséget meg kell fizetni.

Okostelefon
Okostelefon

Így ezek a telefonok egyáltalán nem tartoznak az olcsó kategóriába, sőt a drágától is drágábbak. Így nem csak a legjobb, legszebb, de még a legdrágább címet is elnyerték az Apple legújabb modelljei. A második helyre sokak meglepetésére nem egy Samsung telefon kerül, hanem egy Huawei. Ám ha jobban végig gondoljuk, akkor az elmúlt időszakban sokkal jobb telefonokat produkált, mint az említett konkurencia, így nem is olyan meglepő. A Huawai Mate 20 Pro, nem is igazán a második, ugyanis a legjobb Androidos telefon, így tulajdonképpen szintén első. A telefon sikerre többek között a 980-as processzornak, HDR felbontású képernyőnek és a prémium tripla Leica kamerának köszönhető.