Festmény felvásárlás azonnali készpénzzel

Sokan egyáltalán nincsenek tisztában vele, hogy otthonukban micsoda értékek rejlenek, akár festmények formájában is. Éppen ezért amikor értékesítésre kerül sor, sokan megdöbbennek, micsoda értéket őriztek, akár hosszú évtizedeken át.

[wp_ad_camp_1]

Festmény felvásárlás esetén sokszor megdöbbennek a tulajdonosok, hogy micsoda értéket őriztek hosszú időn keresztül otthonukban. Persze, nem mindenki tud könnyen túladni az adott festményen, van, aki kötődik a tárgyhoz, mert például kedvenc festője keze munkáját dicséri vagy egy számára kedves személytől kapta vagy örökölte a képet. Ha megfelelő helyen értékesíti, akkor a képek biztosan jó helyre fognak kerülni. Ilyen például a Budapest Antik, ahol a festmények a legjobb helyre kerülnek, ahol valóságos kincsként fognak bánni velük. Például egy szálloda falán vagy egy kiállítás részeként. Több oka is lehet annak, hogy a tulajdonos kénytelen búcsút inteni a festménynek. Elképzelhető, hogy örökölte, azonban nem igazán tudja, hogy mit kezdjen vele, vagy csak szeretne pénzt kapni érte.

Festmény felvásárlás
Festmény felvásárlás

A festmény felvásárlás leginkább a Budapest Antiknál éri meg, ugyanis itt kifejezetten magas áron tudja a képet értékesíteni, ráadásul azonnali készpénz fizetéssel. Abban az esetben, ha nem szívesen mászkál nagy értékkel, az értékbecslő ingyen házhoz megy otthonába egy előre egyeztetett időpontban és felméri a festmény értékét. Ha szeretne bővebben tájékozódni a festmény felvásárlást illetően, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a Budapest Antik weboldalára, a keszpenz-azonnal.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál, így könnyen fel tudja venni a kapcsolatot a Budapest Antik munkatársaival kérdés esetén vagy, ha ingyenes értékbecslésre lenne szüksége otthonában!