Epson tintapatron a legjobb áron

A nyomtató, amely manapság az otthonokban és irodákban a legnépszerűbb és költséghatékony a közös nyomtatási feladatokhoz, tintasugaras és lézernyomtató lehet. Míg a tintasugaras nyomtatók „folyékony” formában használják a tintát, a lézernyomtatók „por” formájú festékkel nyomtatják a kívánt képet egy hordozóra.

[wp_ad_camp_1]

Epson tintapatron a legjobb áron várja ezért érdemes felkeresni az onlinetoner.hu weboldalt és itt megtalálhatja a teljes tintapatron kínálatot az árakkal együtt. A nyomtató festéknek különféle összetevői vannak, például pigmentek, gyanták, lakkok, oldószerek, viaszok, kenőanyagok stb. A fekete festék általában korom pigmentek felhasználásával készül. A titán-dioxidot viszont gyakran használják fehér pigmentként. A nyomtatógyártó vállalatok vagy a kompatibilis tintapatronokat gyártó harmadik felek nem osztanak meg információkat az általuk forgalmazott nyomtatófestékek pontos összetételéről. A nyomtató tinta fő változata viszont a következő: festékalapú tinta: ez a típusú tinta egy színezőanyagból áll, amely teljesen fel van oldva folyadékban, például vízben vagy glikolban. A tinta könnyen áramlik a nyomtatófejtől az aljzathoz, és pillanatok alatt megszárad, amint ott van.

A festékalapú tinták viszonylag olcsóbbak. A festékalapú tintákat használó szokásos tintasugarak nagy száma borotvaéles szöveget és meglehetősen jó megjelenésű, élénk színekkel rendelkező képeket eredményez. A festékalapú tinták azonban nagyobb eséllyel kenődnek el, és a nyomatok öt év után hajlamosak elhalványulni. Pigment alapú tinta: folyékony anyagban szuszpendált szilárd pigmentpor részecskékből készül. A pigmentalapú tinta tartósabb, mivel hosszabb ideig ellenáll a fakulásnak. Amennyiben az Epson tintákról tudna meg többet keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt.