Az álláskeresés javításának módjai

Az ön álláskeresése egy igazi őrlődéssé válik, amelynek nincs vége? Ideje lehet visszalépni és átértékelni a teljes megközelítést. Hideg időjárási viszonyok között a tavasz kezdete a ház takarításának és a szerveződésnek az ideje, amelyet tavaszi takarításnak neveznek.

[wp_ad_camp_1]

Az évek során a tavaszi takarítás egyre nagyobb jelentőséget kapott, amikor az emberek időt fordítottak arra, hogy életükben dolgokat rendezzenek el és. Az állásvadász szakemberek számára egy kis tavaszi takarítás (metaforikusan fogalmazva) nagyszerű módja lehet az álláskeresés fellendítésének. Íme néhány stratégia, amelyet az álláskeresési tavaszi takarításának tartalmaznia kell. Öt munkahelyet fedezett fel az állásajánlatokon keresztül, mindegyikre jelentkezett az állásajánlatokon keresztül, és soha nem hallott visszajelzést egyiküktől sem? A közös minta itt az álláshirdetéseken keresztül érvényes. Ez nem azt jelenti, hogy az álláshirdetési táblák nem szolgálnak valamilyen céllal az álláskeresési folyamatban, de megvannak a maguk korlátjai, és nem lehet teljesen lefuttatni általuk az álláskeresést. Ha jelentkezik egy munkabizottságon keresztül, akkor van esély arra, hogy anyagai soha ne kerüljenek túl a pályázói nyomonkövetési rendszeren (ATS), és soha nem láthatják azokat a tényleges személyek.

Egy egyszerű megoldás az, hogy meg kell vizsgálni, ki az a felvételi vezető vagy toborzó, aki kiküldte a pozíciót, és közvetlenül elküldeni nekik az anyagokat. A hatékonyabb megoldás egy proaktív megközelítés lenne, ha összeállítaná azon a vállalatok listáját, amelyekkel interjút szeretne készíteni, és kapcsolatokat létrehozni a LinkedIn-en azokkal a személyekkel, akik ezeknél a cégeknél dolgoznak. Lehet, hogy már ismer néhány embert, aki ott dolgozik, vagy olyan kapcsolatai vannak, amelyek egyes személyekre utalhatnak.