Élmények a Seadream Yacht Club hajóján

Életem legnagyobb kalandja kezdődött, amikor jelentkeztem a Seadream Yacht Club hajójára. Számomra az életemnek ez az időszaka bizonyítja, hogy a munka lehet feledhetetlen élmény.

[wp_ad_camp_1]

Feledhetetlen élmények a Seadream Yacht Club hajóján, amelyek végigkísérik az egész életem. Belegondolni is csodálatos.

A mai nap Santorini partjainál kezdődött. Santorini hihetetlen összhatást mutat. A barna vulkanikus kőzet, a fehéren sorakozó házak és a gyönyörű kék tenger egészen különleges látványt nyújt. Az embernek szinte kedve támad itt maradni, de olyankor mindig eszembe jut, hány és hány csodálatos hely vár még rám.

Yacht club
Yacht club

A kiszállást követően egyértelművé vált, hogy a legcsodálatosabb élményt az nyújtja, ha feljutok a csúcsra. Választhattam, hogy libegővel vagy szamárháton teszem meg az utat 800 méteres csúcsra. Azt hiszem, nem vagyok eléggé kalandvágyó egy szamárhoz, így a libegőt választottam. Utólag kicsit bánom, mert biztosan feledhetetlen élmény lett volna, de elnézve szegény állatok sebességét, utólag helyeseltem a döntésemet.

Kicsit viccesnek találtam, hogy lent a hegy lábánál szinte alig találhattunk valamiféle üzleteket, fenn a csúcson viszont egymást érték a különböző portékát árusító boltok. A városkép igazi mediterrán hangulatot áraszt. Rendkívül szűkek az utcák, az épületek fehér falai mégis barátságossá és befogadóvá teszik a várost. Kicsit olyan érzésem van, mintha az itteni emberek csakis a turizmusra tették volna fel az életüket, mintha az élet csak a nyári időszakban folyna.

Nap végén kellemesen elbeszélgettem egy házaspárral, akik arról meséltek, mennyire örülnek, hogy a nagy hajók helyett a Seadream Yacht Club hajóját választották. Szerintük bővel megéri az a kis felár mindazt, amit egy ilyen otthonos kis hajón kaphatnak.

Forrás: Élet a Seadream yacht club hajójának fedélzetén – 8.rész