Elektromos hajkefék szuper ajánlatokkal online!

Az elektromos kefével sima, fényes hajat készíthet otthon anélkül, hogy az egyik kezében erős hajszárítóval, a másikban pedig egy hajsütővel zsonglőrködne! Bővebben az elektromos hajkefe használatának lépéseiről weboldalunkon olvashat.

Elektromos hajkefék várják a legszuperebb ajánlatokkal a probeauty.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és rendelje meg a legjobb termékeket amikkel percek alatt szép hajkoronát varázsolhat magának. Az elektromos kefék lapátszerű és kerek kefe alakban is kaphatók. A lapátkefék a legjobbak a haj kiegyenesítésére és simítására, míg a kerek kefék egyenes haj vagy fürtök készítésére használhatók. Ügyeljen arra, hogy olyan elektromos kefét válasszon forró levegővel, amely nedves hajon is működik. Volumennövelő sampon és balzsam használata javasolt, ha hajlamos a hajhullásra.  Ne spóroljon a kondicionálóval – elengedhetetlen a nedvesség elzárásához a hajban és csökkenti a hő által okozott károkat! Csavarja ki a haját a zuhany alatt, majd használjon puha pamut pólót vagy mikroszálas törülközőt, hogy alaposan megszárítsa meg a haját. Ha lehetséges, hagyja a haját levegőn megszáradni legalább 80%-ig. Ne feledje, hogy a vékony haj kevesebb hőt igényel, míg a nagyon vastag vagy durva haj magasabb hőmérsékletet igényel. Vigyen fel a hajtípusának megfelelő hővédő sprayt vagy habot.

Elektromos hajkefe
Elektromos hajkefe

Ossza négy részre a hajat: válasszon egyet a fejtetőn, bal oldalon, jobb oldalon és a halántékánál. Rögzítse az egyes részeket a helyükön kapcsokkal. A hátsó résztől kezdve kefélje át a keskeny hajtincseket a gyökerektől a hajvégekig. A maximális térfogat elérése érdekében helyezze a kefét a gyökerekhez közel, és a hajat, miközben az eszköz a hajon keresztül átcsúszik. További részletekért és rendelésért mindenképp megéri benézni a probeauty.hu weboldalra.