Alapanyag tároló a Shelteralltól

A Shelterall alapanyag tároló mind a berendezések, mind a tűzifa védelmére szolgál: legyen az forgács, rönk vagy pellet. Alagút formája, oromnyílással kombinálva ideális a természetes szárításhoz. A burkolat szigetelése korlátozza a páralecsapódást még talajra vagy tömött földre történő szerelés esetén is.

Alapanyag tároló a Shelterall márkától elérhető a gravetti.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie ha minőségi sátrat keres, hiszen nálunk a legjobbakat találhatja meg. Az erdészeti szakemberek az alap nélküli összeszereléshez is a Shelterallt választják. Végül azt is tartsa szem előtt, hogy az alapanyag tároló betonfalakra is rögzíthető ömlesztett tárolás céljából. Lehetőségeink széles skálája megfelel az Ön egyedi igényeinek. A Shelterall egy tárolóalagút megoldás, amely megfelel az Ön tevékenységének. A hagyományos épületekhez képest költséghatékony és fenntartható megoldás. Szétszedhető, moduláris a felépítése és alapozás nélküli, így rövid, közép- és hosszú távú tárolást tesz lehetővé ideális megőrzési körülmények között. A mobil falakkal történő elválasztás megkönnyíti a kötegek létrehozását.

Az a létesítmény, amellyel a tárolt anyagok újra felhasználhatók, nagy forgási kapacitást tesz lehetővé. A gerinc magassága (15 m-ig) megkönnyíti a félpótkocsiból való kirakodást. Horganyzott acélszerkezete megfelel az Eurocode építési követelményeinek. Alagút alakja és rugalmas membránborítása korlátozza a porlerakódást. Az egy darabból készült membrán maximális tömítést biztosít. A 2,25 m és 11 m közötti gerinc magasságát kínáló Shelterall tároló kiválóan alkalmas takarmánytárolásra, mind alacsony gépesítésű, mind nagyméretű, kihúzható karokat használó gazdaságok számára. Bővebb leírásért nézzen be a gravetti.hu weboldalra.