Egyszerű és gyors domain név vásárlás

Talán a legfontosabb a domainnel kapcsolatban, hogy tulajdonjogot ad webhelye címe felett. Senki más nem igényelheti, amíg regisztrálva van. Ezzel teljes körűen szabályozhatja, hogy melyik webhelyre mutat, melyik domain név regisztrátor tartja karban, milyen információk vannak társítva a domain név fiókjához, ki adminisztrálja azt, és szeretné-e eladni.

Domain név várja az awh.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg a legjobb ajánlatokat a domain nevekkel kapcsolatban. Egy olyan domain név, amely megegyezik a vállalat nevével, vagy arra hasonlít, segíthet egységes online márkaidentitás kialakításában. A webhely kezdőlapjáról a tudásbázisba költöző látogató például észreveszi, hogy az alapvető domainnév konzisztens marad, csakúgy, mint más elemek, például a színséma és a tipográfia. A vállalat nevéhez igazodó domain név hitelességet teremt, és webhelyét legitimebbé és professzionálisabbá teszi a felhasználók számára. Ez bizalmat épít a látogatók körében, így kényelmesen megtehetik a szükséges lépéseket, például felmérést vagy űrlapot küldhetnek be ugyanazzal a domain névvel rendelkező weboldalon. Ha a domain könnyen megjegyezhető, a látogatók könnyen beírhatják a keresősávjukba. Ez közvetlenebb forgalmat eredményezhet webhelyére. Például a T-Bones Great American Eatery rövid és aranyos domain névvel rendelkezik: t-bones.com. Ezt sokkal könnyebb megjegyezni, mint egy olyan alternatívát, mint a t-bonesgreatamericaneatery.com.

Egy egyszerű, de fülbemászó domainnév megkülönböztetheti Önt a bonyolultabb vagy zavaró domainekkel rendelkező versengő webhelyektől. Például, ha a Google-t BackRubnak nevezték volna, lehet, hogy nem versenyzett volna olyan jól a Yahoo-val és más keresőmotorokkal. Amennyiben többet tudna meg erről a témáról, keresse fel bátran az awh.hu weboldalt.