Egyedi csillagtérkép gyerekeknek és felnőtteknek!

Készítsen személyre szabott csillagtérképet egy különleges pillanathoz. Készítsen egyedi térképeket az éjszakai égboltról egy kisgyermek születésére, keresztelőjére, ballagására vagy bármilyen más különleges alkalomra. Ajándékozza oda a csillagok ajándékát, hogy örökké emlékezzen arra a különleges éjszakára!

Csillagtérkép gyerekeknek is rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát érdemes ide látogatni ha ön is meg szeretné lepni gyermekét egy különleges ajándékkal. Több ezer feltérképezett csillaggal, minden ismert csillagképpel és bolygóval segíthetünk a tökéletes ajándék elkészítésében. Akár elajándékozza, akár magának szeretnéd megtartani, a személyre szabott csillagtérkép rendelésre vár. A nyomat kiváló minőségű, a keret pedig modern, elegáns, műanyag, fekete vagy fehér. Ezt a csillagtérképet saját maga is testre szabhatja, és így láthatja, mi lesz a végső verzió, és hogyan férne el az éjjeliszekrényén. Adja meg a lehetőséget csapatunknak, hogy a csillagtérképek által mindig emlékeztessen a legfontosabb pillanataira, legyen az a gyermek születése, keresztelője vagy bármilyen fontos esemény. Készítse el saját csillagtérképét, hogy megörökítse a pillanatot úgy, ahogyan szeretné! Egyedi térképeink egy adott pillanatban rögzítik a csillagokat, az eget és a csillagképeket az Ön által választott helyről, így lehetőség nyílik arra, hogy örökre megőrizze emlékét.

Több csillagkatalógust használunk, hogy újjáteremtsük az Ön különleges pillanatának egyedi csillagrendjét. Az olyan fényes mintákkal, mint a csillagképek, most olyan formában örökítheti meg a pillanatot, amely teljesen a sajátja! Bár a napfény miatt nem láthatjuk őket szabad szemmel, a csillagok mindig ott vannak, és mindig ugyanolyan fényesen ragyognak a csillagtérképeink által. További részletekért és rendelésért nézzen be a csillagokalatt.hu weboldalra.