Duduláselhárítás kamerás csővizsgálattal

Hála a technika folyamatos fejlődésének, a duguláselhárítás XVI. kerület egészén ma már kamerás csővizsgálattal is történhet. Ezáltal a teljes csatornahálózatot fel lehet térképezni, miközben nem kerül sor bontásra. Nem csak az elzáródások pontos helye határolható be ezzel a módszerrel, de a csőrendszer hibái is felderíthetők.

[wp_ad_camp_1]

A lefolyótisztitás XVI. kerület teljes területén a szakemberek mindennapos munkájának része. Sokszor azonban nem elég a megszokott, hagyományos eszközöket elővenni, az igazán makacs dugulások megszüntetéséhez ennél többre is szükség lehet. Például a kamerás csővizsgálatra, ami a lefolyótisztítás XVI. kerület utcáiban dolgozó szakemberei által is gyakran alkalmazott technológia.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Amikor egyéb módszerekkel nem lehet megállapítani a szennyvízcső elzáródásának helyét vagy azt, hogy mi okozza a gondot, a kis kamerát a csőbe vezetve akár 15 m hosszan is be lehet tekinteni a csövek belsejébe. Ennek a módszernek számtalan előnye van. Elkerülhető vele a padló és a falak bontása, felfedezhetők rejtett problémák, mint a fák gyökerének benövései vagy a csövek apró repedései, így a duguláselhárítás XVI. kerület területén jóval könnyebben megoldható.