A kivonuló szolgálattal lesz teljes a védelem

A távfelügyelet ma már szerves részét képezi a megbízhatóbb riasztó rendszereknek. A távfelügyelet által ugyanis a riasztókról érkezett jelek a nap 24 órájában feldolgozás, illetve megfigyelés alatt állnak. Ez annyit tesz, hogy ha otthonába, vagy bármely egyéb ingatlanában szokatlan dolgok történnének, valamelyik riasztó jelzést ad le, akkor arról azonnal értesülni fog és máris megkezdődik a hatékony fellépés a gaztevők ellen.

[wp_ad_camp_1]

Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által a kivonuló szolgálat a távfelügyelet részét képezi. Amikor tehát bajt észlelünk, akkor máris küldjük a helyszínre a megfelelő szakembereket, hogy azok közbenjárása által megoldjuk a gondját. Célunk, hogy Ön mindig és minden körülmények között biztonságban tudhassa otthonát. A távfelügyelet folyamatos felügyeletet jelent, diszpécsereink a nap minden órájában, minden óra minden percében figyelemmel kísérik a jeleket és ha kell nem habozunk cselekedni. A kivonuló szolgálat legfeljebb tizenöt percen belül a helyszínre ér.

Kivonuló szolgálat
Kivonuló szolgálat

A kivonuló szolgálat feladata, hogy megvédje Önt és családját, hogy biztosítsa a védelmet értékei számára, hogy ha a betörő még a helyszínen tartózkodik, akkor azonnal elkapja azt és értesítse az illetékes szerveket. Amit tehát mi kínálunk az a teljes körű védelem képzett és tapasztalt, mindenre felkészült szakemberek által, valamint a professzionális biztonsági megoldások, amelyek minden esetben biztosítják a teljes felügyeletet és a gyors közbenjárást.

Kérje Ön is a távfelügyeletet riasztó rendszere mellé, használja ki a kivonuló szolgálat minden előnyét és többé nem kell otthona, ingatlana védelme miatt aggodalmaskodnia! Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által nem érheti csalódás, mi mindig azonnal segítünk, ha baj van, ha betörő környékezi meg otthonát.