Gyakran elkövetett hibák wc dugulás esetén

A wc dugulását lehet jól és lehet rosszul kezelni. Az első sokk után könnyű útnak ígérkezik a wc-pumpa vagy a konyhai lefolyó tisztításához régóta alkalmazott szódabikarbóna, ám nem árt tudni, hogy egyes módszerekkel többet ártunk, mint használunk, ha a wc dugulásáról van szó.

[wp_ad_camp_1]

A legtöbben házi praktikákhoz folyamodnak, mielőtt a duguláselhárítás IV. kerület területén dolgozó szakembereinek segítségét kérnék. A tapasztalt vízvezeték szerelők azonban sokat tudnának mesélni arról, hogy a különböző trükkök milyen galibát tudnak okozni a lefolyóban. Az ecet, a szódabikarbóna a leggyakrabban használt szerek dugulás ellen, de csupán az esetek elenyésző részében hoznak valódi eredményt.

Ha már házi praktikák, a duguláselhárítás IV. kerület utcáiban tevékenykedő szakértői szerint a forró víz az egyetlen, ami beválhat. A pumpa segíthet ugyan, de csak akkor, ha tudjuk, hogyan használjuk helyesen. A többség azonban nem tudja, így a dugulás is megmarad. Az egyik legfontosabb dolog felmérni, hogy mikor elkerülhetetlen a vízvezeték szerelő beavatkozása. Pénzt spórolhat, ha mielőbb hívja munkatársainkat! Duguláselhárítás IV. kerület területén megbízható szakemberekkel!