Csodaszép varjúháj fajták

Az extenzív zöldtetők telepítéséhez a legjobb megoldás a varjúháj alkalmazása. Szerencsére bőven van miből válogatni, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amely ízlésének és elképzeléseinek a leginkább megfelel és díszbe borítja a zöldtetőt.

[wp_ad_camp_1]

Varjúháj fajták közt nagy a választék, különösen, ha a Fito System Kft. kínálatából válogat! Senki sem szeretné, hogy az extenzív zöldtetőre telepített élénk, burjánzó varjúháj helyén kiszáradt növénydarabok találhatók. Ez általában akkor fordul elő, ha mind az alapanyagon, mind a szakember tudásán spórolni akar az ember. Ezt egyáltalán nem ajánljuk, mivel így a zöldtetőre fordított összeg gyakorlatilag kidobott pénz, hiszen a varjúháj hamar tönkre megy. Egy tapasztalt szakember viszont nem csak jól dolgozik, de hasznos tanácsokat is tud adni. A varjúháj a szélsőséges viszonyoknak is ellenáll, így tökéletes extenzív zöldtetőkre. A varjúhájat nem egészen sík tetőre is lehet telepíteni, tehát olyan tetőre is, mely akár harminc százalékos dőlési szöggel rendelkezik. Több színből és típusból is lehet válogatni.

Varjúháj
Varjúháj

A varjúháj legnagyobb előnye az igénytelensége, így nem igényel állandó gondozást. Választhat egyfélét, de akár kombinálni is lehet őket, a minél változatosabb, érdekesebb végeredmény érdekében. A varjúháj tökéletesen mutat a kertben vagy a zöldtetőn egyaránt. Érdemes ezt a típust választani! Ha szeretné megtekinteni a Fito System Kft. által forgalmazott kiváló varjúháj kínálatot, akkor érdemes ellátogatni online platformjukra, a zoldtetoepites.hu weboldalra! A weboldalon nem csak meg tudja tekinteni a varjúhájat, hanem bővebben tájékozódhat is róluk, továbbá tájékozódhat a zöldtető kialakítás kapcsán is! Természetesen elérhetőséget is talál a weboldalon!