VR szemüvegek elérhető áron

A VR játékok manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy rengetegen akarnak beruházni egy saját VR szettre. Ha nagyon rákattantál a VR játékokra és szeretnél egy saját szettet, akkor eláruljuk mire érdemes odafigyelni.

[wp_ad_camp_1]

VR szemüvegek kapcsán pár dologgal nem árt tisztában lenni. Ha egy igazán komoly VR szemüveget szerzel be, akkor ahhoz nagyon erős hardverre lesz szükség. A VR szemüvegekhez bizonyos esetekben szenzor, vagyis konzol is jár. Ebben az esetben a teljes játékélmény érdekében nagyobb térre lesz szükség. Legalább négy-öt négyzetméteres helyre lesz szükség, hogy úgy mozogj, hogy se magadban, se másban ne tegyél kárt. Ha mindezekkel tisztában vagy, akkor kezdődhet a keresgélés. Szerencsére ma már vannak meglehetősen baráti áron kapható VR szemüvegek. Ilyen például a Samsung Gear VR melyet pár tízezerért meg tudsz vásárolni. Az olcsó árért cserébe viszont minimum egy S6-osra lesz szükséged. A Google Daydream szintén nem túl drága, viszont kevés helyen kapható és abban az esetben is várni kell rá.

Belépő szintű VR szemüvegek

A fentebb említett VR szemüvegek egyáltalán nem drágák, mivel az igazán profi VR szemüvegekért százezreket kell kiadni. Ezek a VR szemüvegek bár nem csúcskategóriások, azonban bepillantást nyerhetsz velük a VR játékok világába. Eleve jobb egy ilyen olcsóbb típussal indítani, mint több százezret beleinvesztálni egy VR szemüvegbe, amibe nem szeretsz bele, nem válik be vagy valami problémád lesz vele. Egy olcsóbb VR szemüveggel tisztában lehetsz vele, hogy mire számíthatsz. Nagyon fontos, hogy no name, ismeretlen márkájú VR szemüveget ne vásárolj, mivel ez meglehetősen zsákbamacska. Nagy eséllyel csak egy felesleges kacatot sóznak a nyakadba, ráadásul a pénztárcád bánja elsősorban a vásárlást.