Céges weboldal készítés a legjobb áron a kategóriájában

Az expressz-weboldalkeszites.hu kis-, és középvállalatok számára biztosítja a weboldal készítés szolgáltatását a csomag-ajánlataiban, amit három kategória tesz ki, bronz, ezüst és arany csomag. Ezek a csomagok úgy lettek összeállítva, hogy mindenki megtalálja benne a maga szükségeit, és egy fix összegért az ebből megépített weboldalt megkapja egy előre meghatározott áron. Itt nincs meglepetés, nincs apróbetű.

[wp_ad_camp_1]

Nagyvállalkozásoknak, komolyabb követelményrendszernek megfelelő weboldalakat is vállalunk, viszont ezeket mindig gondos egyeztetés előzi meg. Ezeknek a függvényében határozzuk meg az egyedi díjszabást, ami a weboldal készítésére vonatkozik.

A weboldal készítés nem ismer határokat, ma már nem kell az együttműködő feleknek egy városban, egy megyében élniük ahhoz, hogy egy mindenki számára előnyös partnerkapcsolat jöjjön létre, melynek mi biztosítjuk az első lépcsőfokát egy jól működő, felhasználók által megtalálható weboldalt.

A száz feletti weboldalnak, amit eddig elkészítettünk, 80%-a nem a lakóhelyem, munkahelyem közvetlen környezetében található, mégis mindig pontos egyeztetések történnek, az igények, követelmények, feltételek tisztázása után a megrendelő azt kapja és olyan színvonalon, ahogyan kéri és elvárja.  Mottónk: Az idő nem ellenség, a távolság nem akadály.

Weboldal készítés
Weboldal készítés

Ebből kifolyólag keressenek nyugodtan a honlapkészítés kapcsán bármelyik szegletéből ennek az országnak, és egy előzetes beszélgetés, egyeztetés után biztosan el tudják majd dönteni, érdemes-e velünk együtt dolgozni egy közös projekten a cégünk világhálón történő megjelenítését illetően.

Az expressz-weboldalkeszites.hu nem csak weboldalt készít, hanem az azokhoz tartozó szolgáltatásokat is magára vállalja, így a megrendelőnek nem kell különböző cégekkel felvenni a kapcsolatot, amikor tárhelyszolgáltatást keresnek, vagy szövegírást szeretnének kérni a honlapjukra.

Ügyfeleink gyorsan működő weboldalhoz jutnak, sürgős esetben akár egy héten belül is elkészítjük egyedi céges weboldalát.

A weboldal készítés árak elfogadhatók, korrektek, melyek a kisebb cégeknek sem jelentenek nagy anyagi befektetést, így elérhető mindenki számára az a fajta internetes megjelenés, amit a kor megkíván.