Csajos sportok minden korosztálynak

Egészségünk megőrzése mellett leginkább hiúságunk ösztönöz minket, nőket arra, hogy heti néhány alkalommal megmozgassuk a testünket. Egész évben jól akarunk kinézni, leginkább azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és tetszünk. De milyen sportot űzzünk?

[wp_ad_camp_1]

– Futás – A futás gyakorlatilag egy életforma, a technikáját el kell sajátítani. Jó hír, hogy hamar bele lehet jönni. Szabadban is, és futópadon is űzhető. Ha egyszer elkezded, hamar bele fogsz szeretni, mert hamar érsz el eredményeket. A futás a Te sportod, ha kitartó és elszánt vagy, ha nem szeretsz másokkal edzeni, és fontos, hogy a saját tempód szerinti haladhass. Ha nem elsősorban izmokat szeretnél magadra szedni, hanem gyorsan ledobnál pár fölös kilót, mindenképen válaszd a futást!

Fallabda
Fallabda

– Fallabda – Ha olyan mozgást keresel, amelyet párosan lehet űzni, közben jót lehet szórakozni, akkor keress ehhez egy partnert, tűzzetek ki egy időpontot, foglaljatok pályát, és garantáltan nem fogjátok megbánni. A squash a váltakozó intenzitásnak, és pulzus szám változásnak köszönhetően fokozott zsírégető hatással bír. Ha nem szeretsz egyedül mozogni, és a keretbe belefér egy kicsit költségesebb sport, ha fogyni és szórakozni is akarsz egyszerre, ha valami olyan sportot keresel, amit kevesen űznek, válaszd a fallabdát!

– Rúdtánc – Szexi, jó alakot és magabiztosságot nyújt . A rúdtánc a neked való sport, ha szívesen vagy több nő társaságában, rugalmas és erős vagy, és valami szexit keresel. Ha egy kis állóképességet, erőt és ügyességet akarsz szerezni, és a magabiztosságodat növelnéd, akkor a rúdtánc a te sportod! Megkockáztathatjuk, hogy kivétel nélkül minden pasi díjazni fogja az igyekezetedet!

Akármelyiket is válaszd, mindenképpen te leszel a nyerő!