Távfelügyelet, ha biztos védelemre van szükség

Sajnos manapság már nem paranoiás az az ember, aki folyton értéktárgyaira igyekszik vigyázni. Napról napra nő a betörések száma, melynek elhárításáért mi is megtehetjük a megfelelő intézkedéseket még akkor is, ha nem vagyunk a nap nagyobb részében odahaza. Ez pedig egyre több embert érint. munkahelyünk egyre több és több időre szólít el minket lakásunktól. A riasztó készülékek kiegészítő, távfelügyeleti szolgáltatása által meggyőződhetünk, hogy ténylegesen, mi a helyzet házunk táján.

[wp_ad_camp_1]

A távfelügyelet szolgáltatás keretén belül egy percenként kapunk jelzést, hogy minden rendben van-e lakásunkban. Hogyan történik mindez? Az Elektronika vonala munkatársai nyújthatnak ebben segítséget. Bár a lakásriasztó beszereltetése előnyt jelent, ám a legtöbb esetben erre a környezet egyáltalán nem reagál. Pontosan ezért lehet szükség a távfelügyelet szolgáltatására, melynek köszönhetően, riasztás esetén, azonnal a helyszínre megy majd egy járőr munkatárs, aki ellenőrzi, hogy mi történt.

Távfelügyelet
Távfelügyelet

A helyszínen tapasztaltakat folyamatosan jelenti a diszpécsernek, aki tájékoztat minket a látottakról. A járőr természetesen ellenőriz minden ajtót, ablakot, és megvizsgálja, hogy történt-e valamiféle behatolás a lakásba. A távfelügyeletnek köszönhetően tehát nem csupán arról értesülünk, hogy a riasztónk megszólalt, hanem magának a riasztásnak az okáról is. A lineelectronic.hu weboldalon bővebben is olvashat a távfelügyelet további előnyeiről. A távfelügyeleti szolgáltatóhoz való csatlakozás garantálja igazán otthonunk biztonságát, ha mi több ezer km-re is vagyunk otthonunktól. Emelett ez a szolgáltatás egyéb eseményekről is tájékoztatást ad, mint például, ha nincs áram lakásunkban. Mindezt természetesen a nap 24 órájában.