Cigaretta tartó a legjobb áron

A cigarettatartók sokkal kellemesebbek a szemnek, mint a cigarettásdobozok kellemetlen figyelmeztető címkéikkel. A gravírozott cigarettatartó minden nő és férfi kötelező kelléke! Egyedi cigarettatokkal saját divatnyilatkozatot is teremthet. Gravíroztassa fel nevét vagy kezdőbetűit a cigarettatartóra, hogy tükrözze stílusát.

Cigaretta tartó a legjobb áron várja a gravirexpressz.hu weboldalra kattintva, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk ha minőségi cigaretta tartót keres egyedi megjelenéssel. A cigarettatartó megvédheti értékes cigarettáit attól, hogy összetörjenek vagy megsérüljenek a pénztárcájában vagy zsebében. Nem dohányzik? A cigaretta tartó azért is jó, mert a legtöbben 2 rekeszes tárolóként használják, ahol pénzt, női termékeket, kulcsokat, gyűrűket vagy bármilyen olyan tárgyat tárolnak, amelyet biztonságosan és diszkréten szeretnének tartani, praktikusak például a medence mellett vagy a strandra. Sokféle stílust kínálunk, a viccestől az elegánsig és luxus darabokig, ezek a cigarettatokok élénk és fényes megjelenésükkel biztosan felkeltik a figyelmet. A gravírozott szöveget kristálytiszta zománc védi, a hosszú távú biztonság érdekében, ezért ezek a gyönyörű cigarettatartók csodálatos ajándékok a koszorúslányoknak vagy valakinek a születésnapjára.

Cigaretta tartó
Cigaretta tartó

Dohányzók számára ez a cigaretta tartó praktikus, minőségi és olyan tokba van csomagolva, amelynek mérete változó. Alternatívaként használható pénztartóként is akik szeretik a kütyüket, ez a masszív ezüst szálcsiszolt króm kiegészítő tökéletes megható ajándéknak. További részletekért és cigaretta tartó rendelésért mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a gravirexpressz.hu-t. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket is ha érdeklődni szeretne a rendelés felől.