Bútor vásárlás otthonra, akárcsak kedvenc sztárjaid

Sokan rajonganak a lakberendezésért és előszeretettel nézegetik sztárok lakberendezési megoldásait, inspirálódás céljából. Ha te is szívesen rendeznéd be otthonod úgy, akár kedvenc sztárjaid, akkor az alábbiakban nyújtunk egy kis segítséget!

[wp_ad_camp_1]

Bútor vásárlás előtt sokan inspirálódnak különféle képeket nézegetve és előzetesen felmérik a kínálatot. Ha a lakberendezés szerelmese vagy és emellett a sztárhíreket is szívesen böngészed, akkor miért ne ötvöznéd a kettőt és vennél példát kedvenc hírességeid lakberendezéséről. Jason Statham színész Malibuban lévő tengerparti házában a skandináv stílusnak hódol lakberendezés terén, így a házban szolid színkombinációk és letisztult faanyagok találhatók. A lakásban megvalósul az egyszerűség a tömörfa bútorokkal, melyet az esztétikus kiegészítők tesznek tökéletessé. Gyakorlatilag az egész lakásban a természetes színek és anyagok uralkodnak. Jennifer Lopez ellenben a minimalista stílus szerelmese és ezt Central Parkra néző otthona tökéletesen prezentálja. A lakás uralkodó színe a fehér, mely minden helyiségben túlsúlyban megjelen. A letisztult felületek és az elegancia az egész lakásból sugárzik.

Ellen Pompeo, a Grace klinika szereplője, viszont hallani sem akart az egyszínű, letisztult felületekről, így otthonát saját bohém stílusában rendezte be. Egy Los Angeles-i villát vásárolt meg és alakított saját szájízére és milyen jól tette! A barna kanapé és a kék selyem bársonnyal borított klubszékek tökéletes harmóniát teremtenek az egész helyiségben. Érdemes ellátogatni a dodo.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhatsz a különféle lakberendezési stílusok kapcsán, különösen, ha megtekinted a blogban lévő cikkeket. Ezenkívül a dodo.hu webáruházban kiváló minőségű, dizájnos bútorokat találsz, melyek a sztárok otthonába is beillenének!