Az M1 csatorna műsorai

Az M1 a magyar közmédia egyik legjelentősebb csatornája, Magyarország első és legrégebbi televíziós csatornája egyben. 1957 óta hírműsorokat, közérdekű információkat és szórakoztató programokat nyújt minden nézőnek, 2015. március 15-én pedig a napi hírekre összpontosító hírcsatorna lett, amely néhány magazinműsort is sugároz.

[wp_ad_camp_1]

M1 műsor teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon ezért ne habozzon, kattintson ide bátran és megtekintheti akár az egész heti m1 műsort is díjtalanul. Az új országos főcsatorna a Duna televízió lett, amely átvette az egykori M1 műsorait, amelyek a szórakoztatás céljából készültek. Az M2 csatorna sugárzása 1971-ben kezdődött. Kezdetben kiegészítette és megismételte az M1 műsorstruktúráját, a 2000-es évek elejétől viszont teljesen kulturális és oktatási csatornává vált, 2012 óta pedig szépen lassan átalakult gyermekcsatornává. 2015. március 15-én az M2 csatornát átalakították M2 Petőfivé.

Az összes M1 program HD minőségben és 16: 9 képarányban, 1080 felbontással érhető el szerte az országban. 2012. július 27-től az egész MTVA és így a csatorna megváltoztatta arculatát és logóját. Ezenkívül a csatorna új csatornahangokat kapott, az egyik Pikali Gerda, a másik Rátóti Zoltán lett, ők jelenleg a Duna bemondói. A csatornát 2015. március 15-én átalakították hírcsatornává, a csatorna hangja Csernák János és Herczegh Márta lett. Ha megnézné az M1 heti vagy mai adásait, mindenképpen látogasson el a musor.tv oldalra, és nem fogja megbánni. A weboldalunkon azt is megtekintheti, hogy melyik M1 műsort sugározzák HD formátumban. Weboldalunkon megtekintheti majd az egész heti műsort vagy más érdekes csatornák után nézhet. Weboldalunkra kattintva mindent megtalál, amit keres, köztük akár a korhatárokat is.