Black Friday kedvezmények

Fekete pénteken ön is felkeresi a boltokat? Vagy bejelentkezik kedvenc webáruházába vagy mobilalkalmazásába? A statisztikák szerint jó eséllyel végzi el az egyiket vagy mindkettőt.

[wp_ad_camp_1]

A Black Friday leírása, valamint az, hogy hazánkban milyen üzletek kínálnak majd akciókat november 27-én, megtekinthető a black.Friday.hu weboldalon ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk és mindent megtudhat a Black Friday-ról, amit csak tudni érdemes. Az Országos Kiskereskedelmi Szövetség adatai szerint 174 millió fogyasztó tervezte online vagy bolti vásárlást a Hálaadás hétvégéjén a 2018-ban. A legnépszerűbb vásárlási nap a fekete péntek volt, amikor körülbelül 116 millióan terveztek meglátogatni egy boltot vagy kiskereskedelmi webhelyet. Miért ilyen népszerű a fekete péntek? A rövid válasz a következő: mert ez az ünnepi vásárlási szezon hagyományos kezdőnapja. Történelmileg ez a legjobb nap, amikor nagyszerű ajánlatokat találhat az év legmenőbb játékaihoz, ruhadarabjaihoz és elektronikájához.

Black Friday
Black Friday

Nem kell tovább keresnie a fekete pénteki vásárlási útmutatókat, hogy megtudja, miért. A fekete péntek nagyszerű a költségvetés-tudatos vásárlók számára. De ha belegondolunk, furcsa, hogy különösen ez az egy nap jelent meg a legfontosabb amerikai vásárlási napként, amikor elég könnyű megtalálni a népszerű ajándékokat az ünnepi szezonban is. Hazánkban olyan üzletek kínálnak majd akciókat fekete pénteken, mint az About You, az Ikea, a Libri, a Notino, vagy éppen az Extreme Digital, és ezekről az akciókról többet tudhat meg weboldalunkon. Keresse fel bátran a black.friday.hu weboldalt és itt minden üzlet és pláza akcióját megtalálhatja, ráadásul itt blogbejegyzéseket és egyéb fontos híreket is olvashat, tehát mindenképpen megéri benézni hozzánk. Weboldalunkon a legjobb üzletek is megtekinthetőek.