Ismerje meg a NordLynx-ot – a gyors és biztonságos VPN-kapcsolat új megoldását

Amikor az innováció kopog, mit fog tenni: beengedi vagy bezárja az ajtót? A NordVPN-nél most a WireGuard® protokoll köré építették NordLynx technológiát, amiről most többet tudhat meg.

[wp_ad_camp_1]

A VPN-szolgáltató számára az egyik legnagyobb kihívás a nagy sebességű kapcsolat biztosítása a csúcsminőségű biztonság fenntartása mellett. Mi lenne, ha lenne valami, ami radikális változást hozhat? A WireGuard, egy új VPN alagútprotokoll megjelenése friss levegő leheletének tűnt az iparban. A modern, rendkívül gyors és őrületesen karcsú felépítésében a WireGuard a legkorszerűbb kriptográfiát használja, és alapos tudományos kutatás támogatja. Ezzel a kombinációval felülmúlja a jelenlegi vezető protokollokat – az OpenVPN-t és az IPSec-et. A WireGuard csak 4000 sornyi kódból áll, ami megkönnyíti a telepítést, az auditálást és a hibák megtalálását. Összehasonlításképpen: Az OpenVPN 400.000 sornyi kódon fut, ami azt jelenti, hogy a WireGuard a hatalmas OpenVPN architektúrájának csak 1% -át teszi ki.

Azonban nem minden olyan nagyszerű, mint amilyennek hangzik. A WireGuard-ról az utóbbi időben nagyon sok hír kering. A protokoll még mindig súlyos fejlesztés alatt áll, és messze van a tökéletességtől. Igen, a WireGuard már jobb csatlakozási sebességet ígérhet, de a felhasználók névtelenségét megőrző képességei elmaradnak. Ott volt a lehetőség viszont, hogy gyorsabb és megbízhatóbb VPN-kapcsolatot kínáljanak felhasználóiknak, ezt pedig kihívásnak vették. A WireGuard protokoll szolgáltatásukba való beépítésével veszélyeztetnék az Ön magánéletét, de ezt soha nem tennék. Tehát volt egy megoldandó rejtvényük: hogyan hozhatnák a WireGuard előnyeit a felhasználóik elé, miközben erősítik az ingatag adatvédelmi részt? A NordVPN jelenleg is ezen a megoldáson dolgozik.