Bajnai Nóra pszichológus

Ha segítségre lenne szüksége a nevelésben, a kapcsolatok terén vagy a párválasztásban, akkor forduljon Bajnai Nóra pszichológushoz, aki a stresszkezelésben és a konfliktuskezelésben is segít majd az ülések alkalmával.

[wp_ad_camp_1]

Bajnai Nóra pszichológus és sportszakpszichológus szívesen segít a nevelésben, a stresszkezelésben, a konfliktuskezelésben, a kommunikációs készségfejlesztésben, a relaxációban és segít megoldani a párkapcsolati problémákat is, mindezt alacsony áron. Ha ön is megbízható, profi pszichológust keres, akkor nem fogja majd megbánni ha Bajnai Nórát választja. A terápiás ülések ötven percesek, heti rendszerességgel zajlanak egy előre megbeszélt időpontban, és az ülésekre semmit sem kötelező magával hoznia, de ha van olyan dolog, amit a terápia sikeressége miatt hozna magával, akkor ezt természetesen megteheti. Az első három alkalom ismerkedéssel telik, a következő ülés alkalmával meg meghatározzuk, hogy mi legyen a tanácsadás fókusza.

Bajnai Nóra pszichológus
Bajnai Nóra pszichológus

Ha kérdéseket szeretne feltenni a szolgáltatásokkal vagy azok árával kapcsolatban, akkor erre is van lehetősége, csak töltsön ki egy űrlapot a nevének, üzenetének, telefonszámának és üzenetének megadásával, vagy küldjön egy e-mailt az info@bajnainora.hu e-mail címre, esetleg tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 299 1144-et és itt azonnali választ kap majd a kérdéseire. Amennyiben esetleg bővebb leírást olvasna arról, hogy mi zajlik egy nevelési tanácsadás, vagy éppen kapcsolati tanácsadás alkalmával, vagy a stresszkezelésről tudna meg többet, mindenképpen keresse fel a bajnainora.hu weboldalt és itt mindent megtudhat, ráadásul megtalálhatja a teljes szolgáltatás listát is az árakkal együtt. Weboldalunkon Bajnai Nóráról és tanulmányairól is többet tudhat majd meg.