Varosfejlesztes.hu több mint 20 éves tapasztalattal várja az ügyfeleit

A legfőbb célunk, hogy Magyarországon is általánosan fejleszthetővé tegyük az operatív városfejlesztés bevált eszköztárát.

[wp_ad_camp_1]

A varosfejlesztes.hu oldalán mindent megtalál rólunk. A cégünk a komplex városfejlesztési elképzelésék válóra váltásának a hazai tervezési és megvalósítási módszereit, szervezeti, jogi és finanszírozási eszközeit a működés első néhány évén lett kialakítva és vezettük be újonnan. A munkálataink során mindig alkalmazzuk a fejlett európai gyakorlatot, amely mellé még számos nagyszabású munkák is társulnak. Részt vettünk Ferencváros megújításában, a SEM IX Városfejlesztő Rt. működtetésében. Továbbá az első vidékfejlesztési társaságok és fejlesztéseik beindításában is részt vettünk Zalaegerszegen és Mosonmagyaróváron és az itt felhalmozott tapasztalatainkat hasznosítjuk nap, mint nap. Az EU csatlakozás idejére elért eredmények bebizonyították, hogy a Városfejlesztés Zrt. által bevezetett operatív városfejlesztési módszerek és eszköztár használhatóságát.

Városfejlesztés
Városfejlesztés

Ennek köszönhetően az eszköztár beépült az integrált településfejlesztési stratégiákra, akció területi tervekre és a városfejlesztési tervekre vonatkozó szakpolitikai iránymutatókba egyaránt. Ezt követően pedig a településfejlesztési tervezésre vonatkozó jogi szabályozás alapjaiban is. A Városfejlesztési Zrt. területi tervei, területfejlesztési koncepciói, település rendszeri tervei, városfejlesztési programjai, integrált településfejlesztési stratégiái, akciótervei, akcióterületi tervei, megvalósíthatósági tanulmányai, üzleti tervei, költség-hasznos elemzései alapján számtalan fejlesztés lett végre hajtva, illetve vannak még folyamatban. Érdeklődjön a +36 20 941 1234-es telefonszámon.