Fordító munkatársaink professzionális munkavégzéssel várják az ügyfeleket

Napjainkban egyre nagyobb szükségünk lehet a kétnyelvű dokumentumra, melyek lehetnek orvosi, műszaki vagy jogi dokumentumokról is. A magas szaktudással rendelkező munkatársaink garantáltan megbízható és gyors munkavégzésben részesítik a hozzánk forduló ügyfeleket.

[wp_ad_camp_1]

Fordító szolgáltatást végző vállaltunk több mint 10 éves fennállásának köszönhetően garantálja a 100%-ban megbízható munkavégzést.  A fordítóirodánk csakis kizárólag magas szakképesítéssel rendelkező munkatársakat alkalmazz, akik egyedi és céges kifejezéstárral, illetve dedikált szakfordítással rendelkeznek. Amennyiben, mint vállalat fordul hozzánk, akkor egyedi kedvezményeket biztosítunk, melyeket tovább fokozhatunk, ha hosszú távú szerződést köt velünk. Az sosem érhetik váratlanul, hiszen bármikor kiszámolhatja a várható végösszeget. Az árainkat karakter után határozzuk meg. Egy igazán kényelmes szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleink számára, hiszen akár az otthonából, az ország bármelyik pontjáról kényelemesen megrendelheti a szükséges szakfordítást. ehhez pedig nincs más teendője, mint online feltölteni, mi pedig ugyan ilyen módon kézbesítjük az elkészült fordítást.

Fordítóiroda
Fordítóiroda

Az ügyfelek dokumentumait mindig teljes diszkrécióban kezeljük, illetve a fel és le töltésre egy külön kialakított biztonságos csatornát használunk. Amennyiben sürgős fordításról van szó, akkor még a hétvégi munkavégzésre is van lehetőség. A honlapunkra kattintva minden további információt elolvashat, melyet a www.lector.hu címen talál. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor hívjon bennünket a +36 1 321 151 6-os telefonszámokon. Forduljon hozzánk bizalommal, ha gyors és megbízható fordításban szeretne részesülni!