Az ATV adásai a Műsor Tv-n

Weboldalunkat igazán hasznosnak fogja találni, hiszen megtalálhatja akár az egész heti ATV műsort is, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha önt is érdekelné, hogy ma milyen műsort tekinthet meg az ATV-n.

[wp_ad_camp_1]

Az ATV adásai a Műsor Tv-n teljesen díjtalanul elérhetőek ezért nem fogja megbánni hogyha benéz hozzánk. Az ATV-n érdekes hírműsorokat, hétvégente pedig még akár családi filmeket is nézhet. A csatornát manapság már HD felbontásban is megtekintheti. 2013 őszétől Friderikusz Sándor hétköznaponta Talk-show vezet, és ezt a programot kedden, szerdán és csütörtökön vetítik a csatornán. Az ATV-n 2008 januárjától kezdődően, az ATV Start (korábban reggeli Jam, később Jam) 6 és 9 óra közötti reggeli műsor, amit Rónai Egon elnök, Bombera Krisztina és Ignáth Márk vezetnek közösen. 2014 augusztusától kezdődően a Start reggel 7 órától 9 óráig tart, rövid hírekkel 30 percenként.

Az Alexa.com-nál az atv.hu értéke 20 833, ami körülbelül 1,1 millió PI/hónap látogatottságot ér. 2019 januárjában az alexa.com oldal alapján a 80-90. helyen áll a leglátogatottabb honlapok listáján Magyarországon. A külpolitikai programok szakértői a híradó végén felsorolt ​​szerkesztők egy része a Hit Gyülekezetének kommunikációs munkatársa (Korvin Tibor, Al-Jadir Csillag, Németh Szilárd). A kritikus újságírás megvalósítására törekvő, politikailag elkötelezett ATV szeretné, ha úgynevezett vitafórum lenne, így számos programjának alapfilozófiája az, hogy nyilvános párbeszédet és vitahelyzetet hoz létre. Ilyenek például a Gavra Gábor, a Hírvita, a HVG.hu korábbi főszerkesztője, és a Csatt amit Rónai Egon vezet. Ha a továbbiakban is szeretne az ATV műsorairól olvasni, mindenképpen keressen fel minket és bővebb leírást olvashat majd a csatornáról is, valamint megtalálhatja a kezdési időpontokat is.