Aszalt gyümölcs nem mindennapi formában

Manapság mindenhol a különböző gyorséttermek termékeit láthatjuk, úton – útfélen a különböző hirdetésekbe botlunk, így nem csoda, hogy a gyerekek egyre inkább ezek felé az egészségtelen ételek felé húznak, a szülőknek pedig, akik egészséges életmódra akarják nevelni csemetéiket, egyre nehezebb a dolguk.

[wp_ad_camp_1]

Aszalt gyümölcs inspirációk tízóraira a legkisebbeknek is! Nem, itt most nem a boltokban kapható adalékanyagokkal teli, cukros aszalt gyümölcsökről van szó, hanem a csintáról. A csinta egy olyan szárított gyümölcscsoda, mely alacsony hőfokon, kíméletes eljárással készül. Mivel 100%-ban hazai bio gyümölcsből készül tökéletesen beilleszthető a diétába. Nemcsak a gyerekek uzsonnás dobozában mutat jól, de kiváló vendégváró is. A csinta hamar a gyerekek kedvence lesz, de a felnőttek is rajonganak érte különleges íze miatt. Bár a gyerekek sokkal szívesebben majszolnak csokitortát és fánkokat, a csinta is hamar belopja magát a szívükbe, hisz azon felül, hogy nagyon finom, még egészséges is.

Aszalt gyümölcs
Aszalt gyümölcs

Akár csak a felnőttek, úgy a gyerekek sem szeretik az egyhangúságot, így szívesen fogyasztanak változatos ízeket, ezenkívül nagyszerű uzsonna ötletek variálhatók belőle. A csinta kilenc különböző ízben kapható, ráadásul az ízpalettán megtalálhatók az édes, valamint a fűszeres ízek is, így a család minden tagja megtalálhatja a leginkább ízlelőbimbóinak megfelelő ízt. A rohanó hétköznapokban nem csak a gyerekeknek, de az anyukáknak és apukáknak is szükségük van valami finomságra, mely gyorsan feltölti őket energiával. A csinta erre is kiváló alternatíva. Természetesen, ha még sosem kóstolta ezeket a mennyei finomságokat, akkor érdemes először a csinta mintát megrendelni, mely mind a kilenc ízt tartalmazza. A csinta.hu weboldalon megtekintheti a teljes ízpalettát.