Autófelvásárlás gyorsan és egyszerűen

Hogyha arra a döntésre jutunk, hogy el szeretnénk adni az autónkat, akkor fontos, hogy olyan céghez forduljunk, ahol a megbízhatóság és a precíz munkavégzés a jellemző. A Budapesti Kocsiguru Kft. már több éve működik sikeresen hazánkban. Az itt dolgozók számára fontos, hogy a kliens a lehető legjobb ajánlatokkal távozzon és minden a lehető legnagyobb rendben működjön.

[wp_ad_camp_1]

Autófelvásárlás a Kocsiguru Kft.-nél Budapesten. Az itt dolgozók több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és vállalják, hogy bármilyen típusú gépjárművet bejelentkezés és időpont kérés nélkül, azonnal felmérnek és korrekt ajánlatot adnak Önnek. Képzelje csak el, hogy nem kell napokig időpontra várnia, hogy felértékeljék autóját, hiszen a Kocsigurunál nagyon gyorsan kap majd ajánlatot. Márkától és kortól függetlenül vásárolnak autókat, furgonokat, kisbuszokat stb. A Budapesti telephelyen a nyitvatartási időn belül várják Önt az itt dolgozók és mindössze egy tíz perces átvizsgálás után azonnal készpénzes ajánlatot adnak majd. A sok éves szakmai tapasztalat legnagyobb előnye, hogy csupán néhány perces átvizsgálás után már is meg tudják mondani, hogy mennyit ér az adott gépjármű.

Autó felvásárlás
Autó felvásárlás

Abban az esetben pedig, ha sikerül megállapodni és mindenben megegyezni, akkor akár fel is vásárolják készpénzben vagy utalás formájában az Ön autóját. A felvásárlás során természetesen minden szükséges papírt és dokumentumot elintéznek Önnek. Adja el autóját kényelmese, gyorsan, korrekt módon a Kocsigurunál. Ha esetleg problémát okozna Önnek befáradnia a telephelyre, akkor az itt dolgozók egyike díjmentesen házhoz megy Önhöz, hogy felmérje autóját. Forduljon bizalommal a Kocsiguru Kft.-hez és bízzon a több éves szakmai tapasztalatukban. Kérdés esetén hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre.