Anyajegyek átvizsgálása és levétele

Mindannyian tudjuk, hogy bármennyire is legyen zavaró vagy épp kellemetlen látvány egy-egy anyajegy, a levétele sosem gyerekjáték, éppen ezért elengedhetetlen, hogy ilyen esetben kikérjük egy igazán sok tapasztalattal rendelkező szakorvos véleményét annak kapcsán, hogy érdemes-e megszabadulnunk az adott szépséghibánktól vagy inkább tanuljunk meg együtt élni vele?

[wp_ad_camp_1]

Az anyajegyek átvizsgálása és levétele különösen nagy szakértelmet igényelő feladat, éppen ezért fontos, hogy a lehető legkiválóbb orvoshoz forduljon egy ilyen problémával. Látogasson el budapesti rendelőnkbe, ahol orvosaink tüzetesen átvizsgálják a bőrhibát és szükség esetén segítenek annak korrigálásában is. Ha úgy döntött, hogy semmiképp sem szeretné továbbra is magán viselni anyajegyeit, akkor kérjen időpontot az orvosi központunktól a +36 30 870 74 27-es telefonszámon, vagy az info@boc.hu email címen keresztül. Bár általában két különálló konzultáció során szokás átvizsgálni, majd leszedetni a szépséghibákat, magasan képzett orvosaink mindezt egyetlen látogatás során képesek véghezvinni, ha a páciens egészen biztos abban, hogy meg akar szabadulni az anyajegyeitől. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy egészségügyi okokból egyszerre nem távolíthatunk el három anyajegynél többet!

Anyajegy
Anyajegy

Az anyajegyek eltávolítása többféleképpen is megvalósítható, így tapasztalt bőrgyógyászaink egyike figyelmesen megnézi azokat az anyajegyeket, amelyeket a páciens szeretne eltűntetni, majd kiválasztja a típusnak megfelelő eltávolítási módot. A procedúrát ezután egy sebész szakorvosra bízzuk, aki hozzáértő kezekkel metszi ki a zavaró pöttyöket. Ha tehát úgy érzi, szeretne egy életre megszabadulni néhány anyajegyétől, akkor jöjjön el hozzánk a Ferenciek tere 7-8 szám alatt lévő rendelőnkbe a Belvárosi Orvosi Centrumba, ahol jelentős szaktudással rendelkező, segítőkész munkatársaink eltávolítják a nemkívánatos anyajegyeket!