Androméda családi napközi Budapesten

Az Androméda családi napközi a legjobb választás, ha szem előtt tartja gyermeke folyamatos fejlődését és egészségét.  A családi napköziben mindamellett, hogy a gyerekek jól érzik magukat, még hasznos dolgokat is megtanulnak az élettel kapcsolatban, persze mindent játékosan, sok nevetéssel.

[wp_ad_camp_1]

A közös programok és a játékok lehetővé teszik, hogy a gyerekek egymással barátkozhassanak és megtanuljanak adott esettben alkalmazkodni a másikhoz. A folyamatos fejlődésben nagy szerepet játszik az egészséges táplálkozás és a megfelelő mennyiségű mozgás is. Fontos, hogy már gyerekként olyan életmódpélda legyen a szemük előtt, ami a későbbi életükben csak hasznukra válhat. Az Andromédában kizárólag a legjobb minőségű ételeket fogyasztják a gyerekek, az egészséges táplálkozást szem előtt tartva készül az ebédjük is, hiszen a vitamindús ételek fogyasztása elengedhetetlen a gyerekek szervezetének.

A szakképzett gondozónők számára a gyerekek jókedve a legfontosabb, mindent megtesznek, hogy a kisfiúk és a kislányok jól érezzék magukat, attól a perctől fogva, hogy belépnek a napközibe, addig, míg a szülők értük nem jönnek.

Családi napközi
Családi napközi

A gyermekdalok, mondókák tanulása nem hiányozhat egy kisgyerek életéből. A dallamos, ritmusos sorok gyorsan megmaradnak a gyermekek buksijában, így növekszik az agyi kapacitásuk. A családi napköziben játékos feladatokkal tanulnak meg a gyerekek sok mindent az életről. A legalapvetőbb etikett szabályok betartása, a helyes köszönési forma kiválasztása már nem is olyan nehéz, ha egy kis játékkal fűszerezzük.

A ritmusérzék és a mozgáskultúra javítására a tornás, táncos programok a legjobbak. A családi napközi kineziológusa igény esetén ingyenes tanácsadást is nyújt Önnek és gyermekének a helyes mozgáskultúra kialakításához!

Abban az esettben, ha szeretné mindennap jó kezekben tudni gyermekét, keresse fel az Andromédát, minden jelentkezőt örömmel fogadnak, sőt, most egy ingyen hetet is kapnak ajándékba az ujjónnal érkezők!

Forrás: Családi napközi