Amiért fontos a G-pont feltöltés

Érdemes tudni a G-pont feltöltésről a következőket: az amerikai Ernst Grafenberg először egy kis foltot írt le a nő hüvelyének falában, amely érzékenyebb a vagina más területeitől.

[wp_ad_camp_1]

Amiért fontos a G-pont feltöltés elolvasható a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, ahol felveheti a kapcsolatot orvosainkkal hogy bővebb tájékoztatást vagy akár időpontot kérjen a G-pont feltöltéshez.  Minden embernek van G-pontja, csak elképzelhető, hogy annak érzékenysége még nem fejlődött ki igazán . Ezt a problémát a G-pont kitöltés okozta, mint az egyik orvosi beavatkozást. A G-pont természetes hialuronsav-kitöltésével növelhető az érzékenyebb terület, amellyel a terület könnyebben stimulálható, és az orgazmus könnyebben és intenzívebben elérhető. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik és kb 10-15 percig tart. A feltöltés kb. 1 négyzetcentiméteres területre vonatkozik a hüvely elülső és felső része között, és a kezelőorvos erre a területre fecskendezi be a hialuronsavat.  Ezt követően a folyamat megismételhető 7-8 hónap elteltével.

A legintenzívebb orgazmus azzal érhető el, ha ezt a G-pontot ingerlik, bár a kutatók szerint a nők nagy része élete során sosem éli át ezt. Ennek oka az a tény, hogy nem fejlődött ki a G-pont érzékenysége. Egyeztessen még ma Dr. Kiss Györgyvel a G-pont feltöltésért! A weboldalon található információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, keresse tehát fel kezelőorvosunkat. Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a G-pont feltöltésről, nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat erről a témáról és elérhetőségeinket is megtalálhatja hogy könnyen és gyorsan fel tudja venni velünk és csapatunkkal a kapcsolatot.