A WC duguláselhárító kitűnő munkát végez

Mindnyájunkkal megesett már, hogy eldugult a WC-je. Ennek számos oka lehet, melyek alapján meghatározhatjuk, hogy választhatunk-e valamilyen házi megoldást, illetve ha igen, akkor melyiket. Ha valamilyen tárgy került a lefolyóba, ami a mellékhelyiséget illetően általában a WC frissítő, a házi praktikák nem segítenek.

[wp_ad_camp_1]

Amennyiben a vízkő vagy a szappanok okozta lerakódások a felelősek a dugulásért, akkor be lehet vetni a szódabikarbónát és az ecetet is. Újabb keletű anyag ilyen esetekben a kóla, illetve bármelyik szénsavas üdítő. De akár a pezsgőtablettát is kipróbálhatjuk. Ezeket a tippeket csak akkor alkalmazzuk, ha nem a WC illatosítója, illetve valamilyen tárgy okozta a dugulást. Ha mi magunk ezt nem tudjuk felmérni, megéri szakembert hívni.

Wc duguláselhárítás
Wc duguláselhárítás

A wc duguláselhárítás kitűnő munkát tud végezni akkor is, ha a WC frissítője a ludas, de akkor is, ha a szappanlerakódások okozták a gócot. A wc duguláselhárítás dolgozói non-stop végzik a dugulás elhárítását, így Ön akár éjszaka is igénybe veheti a szolgáltatásokat. Több éve foglalkozunk már a dugulás megoldásával, így sok esetet láttunk már, éppen ezért, tapasztalatunknak köszönhetően, gyorsan végezzük a munkálatokat.