Válaszd a legjobb költöztető cégeket!

Természetesen költözni senki sem szeret. Az új lakásba való bepakolás, a dolgok elrendezése persze már sokkal kellemesebb. Természetesen, ha sikerül egy jó költöztető céget találni, akkor sokat könnyíthetünk a saját dolgunkon. Most ismertetjük azokat a pontokat, melyek által a költözés valamivel könnyebb lehet, mint gondoltad volna.

[wp_ad_camp_1]

Ha tudjátok, hogy mikor foglalhatjátok el új otthonotokat, és nem tudjátok saját autóval megoldani a költözést, akkor ne tétovázzatok, avagy azonnal foglaljatok le időpontot egy korrekt óradíjjal dolgozó költöztető céggel. Semmiképp ne hagyjátok az utolsó pillanatra a foglalást. A hazai kínálatot elemezve, nagyjából négyezer forintos órabérrel dolgozó cég szolgáltatásait érdemes igénybe venni. Ennél olcsóbbat sajnos nem lehet találni. Ha néhány barátotokat is bevonjátok a pakolásba, akkor pár óra alatt le is tudhatjátok az időigényes hercehurcát.

Költözés
Költözés

Készíts be előre minél több bőröndöt, hátizsákot, kartondobozt, szemeteszsákot, mivel ezekből sosem elég. Lehet, hogy első pillanatban úgy gondolod, hogy a holmid könnyen belefér majd három nagyobb gurulós bőröndbe, esetleg négy utazótáskába, valamint két-három szemeteszsákba, de hidd el tévedsz. A biztonság kedvéért mindenképp szerezzetek be pluszba néhány dobozt. Mert ha órabérbe kell egyesével kipakolni a házat, az elég kellemetlen lesz.

Van pár érdekesség, amit talán nem árt tudni. A költöztetőknél például olyan, hogy szabadnap, az nincs. Vannak ugyan olyan napok, amikor épp nincs megrendelésük, de mindig készenlétben kell lenniük, mivel bármikor, bármelyik percben befuthat egy költöztetés. Általában a pénteki és a szombati nap szokott zűrös lenni, a hétvége tele van munkával, viszont a hétköznapok lazábbak, így aki teheti, az költözzön inkább hét közben.