A nyugtató habfürdőzés érdekében

Egy fárasztó nap után, vagy a téli hidegben ki ne szeretne elüldögélni egy kád forró vízben, hatalmas habrengeteg és buborékok között. Ahol átgondolhatja napját, végre figyelmet szánhat saját magára.

[wp_ad_camp_1]

Zene bekapcsolva, hangulatos gyertyák a kád szélén, mi pedig nyakig merülünk a habban, csak pihenünk, ellazulunk. Nem megfeledkezve arról, hogy aromaterápiával gyógyító hatást érhetünk el, megfázás, nátha légúti megbetegedések esetén , nincs más dolgunk csak pár cseppet csepegtetni a vízbe a kiválasztott gyógytermékből.

Nem csodálatos? Lássuk azokat a csodatevő termékeket, amelyek szebbé varázsolhatják habfürdőzésünket.

A gyártók törekednek megfelelni a célközönségnek, és minél bőr,- és környezetbarát terméket juttatni el a boltok polcaira.

Habfürdő
Habfürdő

Nyugtató illatanyagokat tartalmazó habfürdők különféle kiszerelésben, extra habbal, bőrkímélő hatással  lopják be magukat a fürdőzők szívébe . A  legkedveltebb illatanyag koncentrátum a levendula , mint gyógynövény,  hiszen jó stressz oldó és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Tekintettel az emberek bőrére, kinek száraz, kinek túl zsíros . A gyártók erre is figyeltek! Elkülönítettek bőrtípusoknak megfelelően termékeket, így nem okozhat a termék kellemetlenséget, irritációt akár allergiát a fürdőzők számára.

Kedvünk szerint lazulhatunk fürdősók, fürdőolajok, fürdőgolyók segítségével is.

Végül, de nem utolsó sorban fontos tényező, hogy nem csak az egészségügyi oldalra gondoltak a gyártók, hanem a külső megjelenésre is. Formák, esztétikus mintázat díszíti dobozokat és a csomagolást egyaránt.