A nálunk található 10w50 viszkozitású termék minőségi

A 10W-50 nagy viszkozitású észterolaj különösen ajánlott nagy futásteljesítményű járművekhez kb. 100.000 km-en. Egyformán alkalmas mind benzin-, mind dízelmotorokhoz turbófeltöltővel vagy közvetlen üzemanyag-befecskendezés nélkül, vagy azzal együtt.

A nálunk található 10w50 viszkozitású termék a legjobb minőségű, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti 10w50-es olajainkat kedvezményes áron. A 10W-50 nagy viszkozitású észterolajban található adalékoknak köszönhetően, amelyek kivételes tisztítást és karbantartást nyújtanak a motornak, a kritikus motorelemek helyreállnak, és a tömítések extra védelmet kapnak. Ez azt jelenti, hogy a járművek élettartama meghosszabbítható, különösen az idősebb, nagyobb futásteljesítményű járműveknél. A nagy viszkozitású észterolaj 10W-50 kiváló kenőfilm tapadással és nagy stabilitással rendelkezik. Motorkarbantartó adalékjai segítenek csökkenteni az olajfogyasztást, védelmet nyújtva mind az iszapképződés, mind a kopás ellen. A nagy viszkozitású észterolaj 10W-50 ideális egész éves használatra nagy futásteljesítményű benzin- és dízelmotorokban, amelyek 100.000 km-t vagy annál többet tettek meg, és további előnyökkel jár az alacsony olajfogyasztás mellett.

A nagy viszkozitású 10W-50 olaj meghosszabbítja a régebbi járművek motorjainak élettartamát azáltal, hogy védelmet nyújt az iszapképződés és a kopás ellen, ami alacsonyabb olajfogyasztást jelent. A motor garantáltan kivételesen tiszta lesz! Az olaj magas kopás elleni védelmet nyújt, ami fontos a nagy futásteljesítményű járműveknél és a meghosszabbított olajcsere-intervallumoknál, üzemanyag-megtakarítást hoz létre a könnyű futási jellemzők miatt, kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek megakadályozzák az iszapot. További információkért és rendelésért nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.