A megfelelően végzett botox kezelés nincs káros hatással a szervezetre

A botox kezelésről rengeteg féle vélemény, és annál is több tévhit terjed a köztudatban és az interneten. Egymást követik a pozitív és negatív tapasztalatok és vélemények. Sokan a rémhírek hallatára megijednek a kezeléstől, pedig abban semmi ijesztő, vagy káros nincs, ha megfelelő módon, a megfelelő anyagokkal, eszközökkel és szakértelemmel végzik el.

[wp_ad_camp_1]

A botox kezelés egy gyors és hatékony megoldás a mimikai ráncok kezelésére, ezért minden negatív hír ellenére nagyon sokan választják ezt a fiatalító eljárást. A botox, az az anyag, amit a kezelés során felhasználnak tulajdonképpen egy fehérje, ami semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre.

Az Amerikai Egyesült Államokban a botox kezelés a leggyakrabban alkalmazott ránctalanító eljárás, és Európában is egyre elterjedtebb. A botoxot a kezelés során bejuttatják azokhoz az izmokhoz, amelyek felelősek a mimikai ráncok kialakulásáért, és legyengítik vele az izomműködést, elősegítve ezzel a bőr kisimulását.

Botox kezelés
Botox kezelés

A botox kezelés viszonylag egyszerű eljárás, mindössze 15 percet vesz igénybe, így akár a munkahelyi ebédszünetben is elvégeztethető. Annak érdekében azonban, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a kockázatokat, és csodás eredményt érjünk el, egy olyan orvos által kell elvégeztetnünk a botox kezelést, aki többéves releváns szakmai gyakorlattal rendelkezik, tapasztalat és kifogástalan szakértője a beavatkozásnak.

A Körúti Orvosi Centrum orvosai egytől egyig megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A centrumban végeznek homlok, szemöldök közötti, szemkörüli, ajakkörüli és nyaki botox kezelést is. A korutiorvosicentrum.hu internetes címen bárki utánaolvashat a kezelésnek, és időpontot is foglalhat az általa kiválasztott orvoshoz, akiknek fényképes bemutatkozása szintén megtalálható a honlapon.