A legszebb kastélyok Németországban

A német kastélyok fellátogatása elrepíti önt a mesék világába, hiszen Németországban a kastélyok a magas hegycsúcsok tetején ülnek, tornyaik pedig az ég felé nyúlnak. Németország híres várairól, amelyek lovagok, hercegek és a háborúk emlékeivel vannak tele.

[wp_ad_camp_1]

A gazdag történelemmel bíró kastélyokat egy idő elteltével visszaállították korábbi dicsőségükre, és egyesesetekben az alapítók családjai élnek a kastélyokban. Kincseik tartalmazzák a korábbi tárgyakat, festményeket, bútorokat és fegyvereket is. A Cochemben lévő Reichsburg-kastélyt 1000 körül építette egy gróf. Majdnem megsemmisült a 17. században, amikor XIV. Lajos francia király megszállta a régiót. A vár neogótikus stílusban újjáépült. A Moselle-folyóra néző dombon ülő kastély lenyűgöző reneszánsz és barokk bútorokat mutat be. A Mespelbrunn kastély egyszerű házként épült, amelyet a 15. század elején egy lovag épített át kastéllyá.

A Spessart-erdőben található, a frankfurti és a würzburgi-i vár között. A várnak hiányoznak a többi német kastély mézeskalács-megjelenései, de egyszerű szépsége miatt Németország egyik leglátogatottabb várainak egyike. Valójában Európának az egyik legszebb kastélyként írták le. Ez az észak-bajor kastély magántulajdonban van, de a család egész évben nyitja tartja kapuit a turisták számára. A múltbéli látogatók erősen ajánlják, hogy sétáljunk végig a vár egész területén a sétányokon. A Wartburg kastélyt a 11. században alapították, de hírneve néhány évszázaddal később jött létre. Martin Luther Eisenachban elrejtőzött itt, miközben a 16. század elején befejezte a Biblia fordítását. A 20. században Adolf Hitler azt akarta, hogy a kastélyról vegyék le a keresztet és cserélje le egy horogkereszttel. A németek egyik legjobban megőrzött középkori kastélyában a látogatóknak lehetőségük van egy kirándulásra egy meredek lejtőn, hogy elérjék a várat, vagy busszal is elmehetnek ide.