A közösségi média helytelen kezelése komoly pénzekbe is kerülhet

Különböző szociális médiával kapcsolatos jogi problémák merülhetnek fel, amikor a weboldal felhasználói megosztják az interneten a tartalmakat különböző platformokon, mint például a Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Tumblr, Google+, Reddit, Wikipedia, személyes blogok és egyebek.

[wp_ad_camp_1]

Klikk ide és olvassa el, hogy milyen esetekben kaphat pénzbírságot a közösségi média helytelen használatáért. A közösségi média törvényeinek megszegése, amelyek a megosztott tartalom birtoklására vonatkoznak, valamint a megosztás korlátozásaira, gyakran büntethetők a védjegybitorláss miatt, a szerzői jogok megsértése miatt, a közösségi médiás marketing helytelenségével, stb. Nézze meg az Általános Szerződési Feltételeket vagy más hasonló útmutatásokat, melyeket az Ön által használt platform tesz közzé. Ezek a szabályok, amelyeket be kell tartani. A Facebook néhány nagyon konkrét útmutatással rendelkezik. „A promóciókat a Pages oldalon vagy a Facebook alkalmazásaiban lehet beadni. A személyes idővonalakat nem szabad felhasználni a promóciók kezelésére.

Közösségi média
Közösségi média

Az olyan webhelyek, mint a Yelp, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megosszák tapasztalataikat és minősítést adjanak a különböző vállalkozásokról. A negatív minősítések ártalmasak lehetnek, és egyes vállalkozások tulajdonosai óvatosak kell legyenek ezekkel az áttekintő webhelyekkel. Néhányan záradékokat vettek be a fogyasztói szerződésekbe, amelyek megakadályozzák, hogy ügyfeleik online negatív észrevételeket tegyenek közzé. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy mit szabad és mit nem az interneten, mindenképpen keressen fel minket, mert sajnos manapság a közösségi média is büntetendő, ha nem tartja be a szabályokat. Legyen óvatos, mert akár több tízezer forintra is megbüntethetik!