A LED fényforrások előnyei

Fényre mindig szükség van, pláne a sötétebb helyiségekben, vagy a komolyabb munkáknál. Ezért is egy újfajta technológiának köszönhetően a LED fényforrások igen gazdaságosak. És ez is a legnagyobb előnyük. Lehet őket bármelyik helyiségbe helyezni, vagy akár az udvarba, mindenhol igen jó szolgálatot végeznek. A hagyományos égők inkább melegítésre használják az áram nagy részét, és nem világításra, ezért a fényhasznosításuk is igen alacsony. A LED égők pedig inkább világításra használják az áramot, és nem melegítésre. Ezért lehet őket olyan helyre is helyezni, ahol veszélyforrás lehet a melegedés.

[wp_ad_camp_1]

Tehát látható, hogy számos előnnyel rendelkezik a LED fényforrás. Bár ezeken kívül még számos előnye ismeretes. Az élettartama is igen hosszú. A hagyományos izzó 1000 üzemóra, a halogének 3-5 ezer, a kompakt fénycsövek 8-12 ezer, és a LED pedig 30-100 ezer órát bír. Ebből is látszik, mekkora a különbség az egyes izzók között. Érdemes beszerezni LED lámpákat, hiszen csak egyszeri beruházást igényelnek. A szemre sincs rossz hatással, mivel nem vibráló. A Led Leet jóvóltából sok-sok választékból lehet válogatni, igen kedvező árfekvésben.

LED lámpa
LED lámpa

Amennyiben még nincsenek lecserélve a hagyományos égők LED fényforrásokra, ne habozzon, cserélje le őket. Egyes daraboknál a fényerőt is lehet szabályozni. Valamint vannak foglalatok, melyek több színű fény kibocsátására is képesek. Nagyon szépek, dekoratívak ezek a lámpák. Előnye még, hogy bekapcsolásnál azonnal a teljes fényével világít, nem kell megvárni, míg bemelegszik. Valamint az sem okoz problémát, ha sokszor van ki- és bekapcsolva, nincs élettartamot rövidítő hatása. A LED fényforrások nagyon gazdaságos megoldás lehet egy lakásban, irodában és más épületekben. A www.ledleet.hu oldalon sok-sok érdekes információt találhat az érdeklődő, valamint vásárolhat a széles LED választék közül.